reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja byłam wczoraj na wizycie i wg USG 8+6 i rzeczywiście dla Szymka mogłoby to zdjęcie dziwnie wyglądać:))
Poczekamy jeszcze, może nadejdzie odpowiedni moment.

reklama
Dlaczego nie chce? [emoji33]

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Nie chce bo....nie mówi konkretnie dlaczego. W rodzinie,w tym roku było kilka narodzin i za każdym razem Szymek mówił że dobrze ze u nas nie ma malucha, że lubi naszą"trójkę".
A tu taka niespodzianka

Moi też już wiedzą. Od razu im powiedzieliśmy. Po raz pierwszy są świadomi tego, co się dzieje. Przynajmniej starsi, bo 3,5-latek to jeszcze tego nie ogarnia za bardzo :D

Ale moi w bandzie wychowani, życia bez rodzeństwa sobie nie wyobrażają, więc nie baliśmy się o ich reakcję. No i bardzo się ucieszyli. Im większa ekipa do brojenia, tym lepiej ;)

Super:-)
Ile ma lat? Nasz synek,5 letni, jeszcze nie wie. W sumie oprócz męża i Was nikt nie wie. Zastanawiamy się kiedy powiedzieć.
U nas tez nikt nie wie, niestety poza moja praca, bo musialam isc na l4. Corcia ma 6 lat i tez nie wie. Chcemy wszystkim powiedziec na swieta. Tylko najpierw mlodej zeby zdazyla sie oswoic z wiadomoscia w samotnosci [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

My się wstrzymujemy, nasz mały nie chce rodzeństwa i boimy się jego reakcji...
No wlasnie ja tez sie boje. Corka przez kilka lat bardzo chciala siostre, pozniej nawet od biedy mogl byc brat zeby tylko cos bylo [emoji6] Ale mt dlugo nie chcielusmy. Jak sie teraz zdecydowalismy to ona juz nie chce [emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No wlasnie ja tez sie boje. Corka przez kilka lat bardzo chciala siostre, pozniej nawet od biedy mogl byc brat zeby tylko cos bylo [emoji6] Ale mt dlugo nie chcielusmy. Jak sie teraz zdecydowalismy to ona juz nie chce [emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Kurcze, jakie to wszystko skomplikowane.
Mam 34lata, 16lat w związku,9lat po ślubie a boje się reakcji 5latka:)))

reklama
Do góry