reklama
Nie chce bo....nie mówi konkretnie dlaczego. W rodzinie,w tym roku było kilka narodzin i za każdym razem Szymek mówił że dobrze ze u nas nie ma malucha, że lubi naszą"trójkę".Dlaczego nie chce? [emoji33]
A tu taka niespodzianka
Elodia
Fanka BB :)
U nas ro oboje czekać nie chcieliśmy jak tylko bedzie wiadomo od razu chcemy wiedziećOj tam gdyby nie M to bym spokojnie wytrzymała
Moi też już wiedzą. Od razu im powiedzieliśmy. Po raz pierwszy są świadomi tego, co się dzieje. Przynajmniej starsi, bo 3,5-latek to jeszcze tego nie ogarnia za bardzo
Ale moi w bandzie wychowani, życia bez rodzeństwa sobie nie wyobrażają, więc nie baliśmy się o ich reakcję. No i bardzo się ucieszyli. Im większa ekipa do brojenia, tym lepiej
Ale moi w bandzie wychowani, życia bez rodzeństwa sobie nie wyobrażają, więc nie baliśmy się o ich reakcję. No i bardzo się ucieszyli. Im większa ekipa do brojenia, tym lepiej
Margana
A nie za wczesnie zrobilas badanie? Zdazyl zadzialac ten lek?U mnie bakterie dalej w moczu. Jutro mam zrobić posiew.
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
U nas tez nikt nie wie, niestety poza moja praca, bo musialam isc na l4. Corcia ma 6 lat i tez nie wie. Chcemy wszystkim powiedziec na swieta. Tylko najpierw mlodej zeby zdazyla sie oswoic z wiadomoscia w samotnosci [emoji6]Super:-)
Ile ma lat? Nasz synek,5 letni, jeszcze nie wie. W sumie oprócz męża i Was nikt nie wie. Zastanawiamy się kiedy powiedzieć.
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
No wlasnie ja tez sie boje. Corka przez kilka lat bardzo chciala siostre, pozniej nawet od biedy mogl byc brat zeby tylko cos bylo [emoji6] Ale mt dlugo nie chcielusmy. Jak sie teraz zdecydowalismy to ona juz nie chce [emoji53]My się wstrzymujemy, nasz mały nie chce rodzeństwa i boimy się jego reakcji...
Aniołek[*]8.08.2017
Też czekam na wyniki posiewu bo czeka się parę dniU mnie bakterie dalej w moczu. Jutro mam zrobić posiew.
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Kurcze, jakie to wszystko skomplikowane.No wlasnie ja tez sie boje. Corka przez kilka lat bardzo chciala siostre, pozniej nawet od biedy mogl byc brat zeby tylko cos bylo [emoji6] Ale mt dlugo nie chcielusmy. Jak sie teraz zdecydowalismy to ona juz nie chce [emoji53]
Aniołek[*]8.08.2017
Mam 34lata, 16lat w związku,9lat po ślubie a boje się reakcji 5latka))
reklama
Elodia
Jak to dzieci potrafią nieswiadomie nami rządzic :-)Kurcze, jakie to wszystko skomplikowane.
Mam 34lata, 16lat w związku,9lat po ślubie a boje się reakcji 5latka))
Podziel się: