reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Elodia ale fajne papcie. Ja dostałam ciepłą pizamke z uroczym niedzwiadkiem polarnym bo marzne w nocy [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam nie wiem co dostanę bo mój M w pracy. Dowiem się jak wroci. Ale robie dzisiaj jego ulubiony makaron po bolońsku z mielonym z indyka (odrobine droższe od zwyklego mielonego ale o wieeerle lrpszr w smaku) to mu sie uszy będą trzęsły z radości.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Dziewczyny będę Was opuszczać.... Dostałam okres :( teraz będę się gnębić czy to było poronienie czy tak bardzo spóźniony okres (19 dni) :(

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj się kochana i nie zadręczaj się myślami :* pewnie już niedługo zawitasz na którymś z forum :)

p19u3e3koew1ysmj.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Mój Mikołaj zrobił mi mi super prezent czyli nic. Zato mój chłop w domu został bo do rana grał w telefonie dziś mi nie był potrzebny tylko jutro aż się wkur....... A teraz tylko śpi co mnie strasznie denerwuje

eikt3e3k96x30qte.png

To budz go niech coś robi to na następny raz odechce mu się gier do rana a Ty pamiętaj jesteś w ciąży niewolno Ci się denerwować [emoji8]

Właśnie wróciłam z małych zakupow i oczywiście nie odmówiła sobie kanapki w subway'u. Po prostu musialam[emoji16][emoji16]no i przyszedł czas na wymianę stanikow [emoji16][emoji16][emoji16]

@taycia ja jestem na zwolnieniu. W moim zawodzie jestem narażona na kontakt z mega ilością zarazkow, wirusów a i o uraz nietrudno. Mam za sobą straty, jestem na luteinie i heparynie więc raczej zwolnienie w takim przypadku to norma. Moja szefowa wiedziała że się staram więc nie była zaskoczona. Pracodawca zatrudniając kobiety musi się liczyć z pewnymi sytuacjami. Nie sądzę że wszystkie kobiety wyłudzają zwolnienia na ciążę. Przepraszam jeśli moja odpowiedź Cię urazi ale Twój post tak jakoś dziwnie brzmiał. Troszkę jak oskarżenia.

Też już jestem na l4. Już od 5 tygodnia ciąży, jak mus to mus.. Nie będę narażać zdrowia swojego i maluszka :)

p19u3e3koew1ysmj.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Hej Babeczki.

Jak sie macie? Mnie nudnosci mecza strasznie, szczegolnie z rana.

Tak sie zastanawiam czy wiekszosc z Was na zwolnieniu siedzi,bo taka produkcja kazdego dnia, ze czlowiek nie nadaza.
Czy w Polsce oplaca sie byc pracodawca?
Nie pytam zlosliwie tylko sie zastanawiam z punktu widzenia szefa.
Bo nie dosc,ze pracownicy z dnia na dzien moze zabraknac to potem jeszcze roczny macierzynski I buumm prawie 2 lata bez pracownika.
To musi byc trudne zeby znalezc kogos na zastepstwo itp.
No a najgorzej jak w pracy same kobiety, a ciaze czesto pojawiaja sie grupowo [emoji6]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Swoja droga spojrzalam na lostę lipcowek. Z terminami porodu wlasnie przekroczylysmy 40 osob :-) tylko nie wszystkie się na codzień udzielają :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Do góry