W którym tyg będziesz jak pójdziesz na prenatalne?Zgadzam się
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W którym tyg będziesz jak pójdziesz na prenatalne?Zgadzam się
11+2 ciekawa jestem czy będzie widać już płećW którym tyg będziesz jak pójdziesz na prenatalne?
27.06.17 Anastazja [*]
Wazne ze to vyla tylko ta jedna wkladka i tylko jedna kropelka. Teraz już tylko normalnie mokro mam i mleczny śluz czasami pocieknie. A brzuszek mam napiety bo znowu mi się rozciąga. Cyce bolą przy dotyku wiec chyba wszystko jest ok. Najwyzej jakby nie daj boze jakas plamka sie powtorzyla to do szpitala skocze niech sprawdza czy wszystko ok.
Wsrod kolezanek tez tak jest ponoc czrsto z @ [emoji3]Hihi..
Margana - podobno w zakonie tak jest, ze jak jedna ma @ to inne od razu tez.
Darka83 - jak napisalam wczesniej , zastanawialam sie z punktu pracodawcy jak odnosi sie praca do ciazy.
Nikomu nie zarzucam, ze siedzi na zwolnieniu, bo "lubi" albo "sie nalezy".
Kazdy ma wlasne sumienie I kazdy decyduje o swoim I dziecka losie I nikomu nic do tego.
Jesli moge jednak sie wypowiedziec to wedlug mnie pracodawca w swietle polskiego prawa ma jednak przerabane zatrudniajac kobiete w wieku produktywnym z uwagi, iz ciezarnej kobiecie nalezy sie wszystko, a pracodawcy praktycznie nic.
Ale to moje wlasne zdanie...
No niby tak , tylko szkoda mi corci, bo wakacji nie bedzie [emoji53]Oj będzie wysyp w lipcu będzie ) i dobrze bo to cudny miesiąc
27.06.17 Anastazja [*]
Niema sensu bez potrzeby ryzykować i narażać siebie i dzieckoja dzis robię spaghetti! Naszło mnie na włoskie żarcie Co do zwolnienia jestem na l4 od 5tyg ciąży. Ginekolog jak tylko dowiedziała się jaki zawód wykonuje powiedziała, że nie ma mowy abym pracowała. W pracy mam ogromny stres, zależy ode mnie bezpieczeństwo wielu ludzi i codziennie po kilka razy przechodze przez bramki bezpieczeństwa które wytwarzają minimalne promieniowanie. Mój pracodawca osobisie mi gratulował i mówił żebym nawet nie wracała przed rozwiązaniem bo się będzie martwił, nawet jesli posadzi mnie na mniej decyzyjnym stanowisku bez koniecznosci przechodzenia przez bramki.
Jest tak ogólnie wśród kobiet które długo ze sobą przebywaja. Ewolucja tak Nas ukształtowała, bo było to bardzo przydatne w czasach gdy mężczyzni chodzili na polowania a kobiety pilnowały dzieci w jaskiniach. Długa historia, ale jesli jestescie ciekawe to na blogu @mamaginekolog super to wyjaśniaWsrod kolezanek tez tak jest ponoc czrsto z @ [emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
Kiedy ja będę mogła wymienić staniki moje piersi są tak małe, że małe B w zupełności mi wystarcza [emoji14]Właśnie wróciłam z małych zakupow i oczywiście nie odmówiła sobie kanapki w subway'u. Po prostu musialam[emoji16][emoji16]no i przyszedł czas na wymianę stanikow [emoji16][emoji16][emoji16]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom