reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Myślicie że to możliwe, że przez ciażę nie mam już nietolerancji laktozy? :D Wiem, jak to brzmi ale przed ciążą nie mogłam ani mleka, jogurtów nawet niektórych serów. A teraz nie dość ze mnie ciągnie do takiego zimnego mleka prosto z lodówki, to na dodatek czuję się po nim wysmienicie.

reklama
Trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty!!! A to moja już nie fasolka :))
1512480895-817f71baab5514b4-aaaaaa.jpeg
1512480903-94cb8197cd3aebad-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kfxe7hnqz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Cudeńko <3

No właśnie i ż nami kobietami to już tak jest jak nas mdli to ledwo żywe bo mdli jak przestaje to zamiast się cieszyć to znów dopatrujemy się czemu nie mdli I tak w kółko pewnie będziemy miały :szok::D Ale to nic jeszcze 7 miesięcy w sumie u mnie już 10 tydzien więc 6.5 :-) :)A później jak urodziny to pewnie będzie dalej a to kupka nie taka a za dużo śpi za malo itd :D
Dokładnie tak ;) i tak źle i tak nie dobrze ;) ja już myślę o następnej wizycie i o tych wszystkich badaniach czy aby u mnie będzie wszystko ok...
Człowiek to nieustannie się martwi o siebie, o groszka i ogólnie o całokształt, teraz mówię do teściowej czy ja za mało owoców nie jem bo dziś zjadłam banana i wypiłam sok jednodniowy pomarańczą i jarmuż-przepyszny polecam :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

A za mną tak chodzą od dłuższego czasu "kluchy na pyrache" takie ze serem mmm mm no pyszotka. Ale nikt nie chce mi ziemniaków zetrzeć :( a ja się za to nie biorę bo ze mnie taka łamaga ze zawsze sobie palce poscieram aż do krwi [emoji23][emoji23]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

reklama
Dlaczrgo moj nie przywyka [emoji20]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017
Moj przywykl juz do bóli bo pojawiają się falami jeden dzien cosza jeden dzien boli :-) do ciazy przywkl od razu bo mdli mnie bardzo rzadko a to też nie są jakies ciezkie mdlosci. Najczesciej jak juz mdli to z rana zanim sniadanie zjem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry