Elodia
Fanka BB :)
U mnie 17 dni do wizyty. No nie licze dzisiejszego dnia wiec 16 :-) to razem mozemy pomarudzic jak nam sie dłuży :-)U mnie jeszcze 14 dni do wizyty nie wyrobie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 17 dni do wizyty. No nie licze dzisiejszego dnia wiec 16 :-) to razem mozemy pomarudzic jak nam sie dłuży :-)U mnie jeszcze 14 dni do wizyty nie wyrobie
Na pewno się pojawi :-) ja na mojej wizycie poltora tygodnia temu widzialam ledwo widoczny zarys zarodka z bijacym serduchem. Ty juz na pewno zobaczysz serducho. Sierpniowki dopiero w 6 tydzien wkraczają a my troche dalej tak że serducho juz kazda z nas na drugiej czy kolejnej wizycie zobaczy :-)Gratuluję udanych wizyt Moja za 9 dni i też się mega stresuję bo jeszcze nie widziałam dzidzi tylko sam pecherzyk i się martwię czy dzidzia z serduchem się pojawi.
W mojej poradni wyniki są dopiero następnego dnia więc nie zdążyłabym z wynikiem na wizytę.. chyba że do własnych obserwacji zrobię.Dobrze by bylo jak bys w czwartek powrorzyla ta bete, bo najistotniejszy jest przyrost.
Aniołek[*]8.08.2017
Ja mleka unikam jak ognia. Za dzieciaka po krowim mleku wymiotowalam dalej niz patrzylam tak ze czystego mleka nie mogę. Nawet po budyniu mnie mdli i cieżko na żołądku mam. Ale inne nabialowe bez problemu toleruję. Nawet naleśniki a do nich mleko sie dodaje.Dziewczyny jak u Was z piciem mleka, ja od początku ciąży jakoś trudno w siebie coś wpakował, teraz jest lepiej i chce troszkę nadrobić, właśnie wysyłam męża do Pani od której bierzemy mleko dla małego, zaraz ugotuje kakao, ciekawe czy wypije?
U mnie 17 dni do wizyty. No nie licze dzisiejszego dnia wiec 16 :-) to razem mozemy pomarudzic jak nam sie dłuży :-)
Ja wczoraj schizowalam przeciez ze cos mnie podbrzusze i cyce mniej bolą, a dzisiaj cyce juz znowu po staremu tzn bola przy kazdym ruchu. Jednak faktycznie co dzień, to różne natężenie objawów. Dzisiaj dodatkowo caly czas mokro mam na wkladce,duzo śluzu mlecznego dzisiaj mam. . Jedynie ciągoty na słodkie aż takiej wielkiej nie mam jak przy młodej, bardziej wrecz na kwaśne owoce mnie ciagnie tak że mandarynki zaczynaja nieźle schodzic no i kwaśne jabłka.No ja mam 12 ego kolejna i też jakis strach mnie zaczyna dopadac tym bardziej że miałam mięso wstręt a dziś przyszla mi taka ochota na ziemniaczki ,kotleta i surówka z kapusty kiszonej z marchewką że coraz bardziej zaczynam się zastanawiać że tak mi te mdłości minęły jakoś i dziś to mięso... Ale staram myśleć , że każdy dzień w ciąży jest inny i nie ma się co nakręcac
Ja wczoraj schizowalam przeciez ze cos mnie podbrzusze i cyce mniej bolą, a dzisiaj cyce juz znowu po staremu tzn bola przy kazdym ruchu. Jednak faktycznie co dzień, to różne natężenie objawów. Dzisiaj dodatkowo caly czas mokro mam na wkladce,duzo śluzu mlecznego dzisiaj mam. . Jedynie ciągoty na słodkie aż takiej wielkiej nie mam jak przy młodej, bardziej wrecz na kwaśne owoce mnie ciagnie tak że mandarynki zaczynaja nieźle schodzic no i kwaśne jabłka.
....jeszcze zdążą wrócić :-) albo juz nie wroca a z dzidzią wszystko ok tylko juz organizm do hormonów zwiekszonych przywykl i dlatego mniej Cię mdli :-)U mnie następna wizyta 13 też mi dzisiaj trochę mdłości odpuściły a tym samym wątpliwości
No zobaczymy. Laura bardziej chce braciszka wiec by byla wniebowzięta aczkolwiek "w ostateczności siostra też może być". Ale fakt jest taki że dzisiaj zaobserwowalam ciekawą rzecz. Mianowicie, będąc w biedrze lekko mnie zemdlilo jak przechodzilam kolo stoiska ze slodyczami, poczulam wrecz obrzydzenie :-)Czyżby chłopczyk?[emoji3]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom