reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Odrazu lepiej hehehe
To się cieszę :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Myślicie że to możliwe, że przez ciażę nie mam już nietolerancji laktozy? :D Wiem, jak to brzmi ale przed ciążą nie mogłam ani mleka, jogurtów nawet niektórych serów. A teraz nie dość ze mnie ciągnie do takiego zimnego mleka prosto z lodówki, to na dodatek czuję się po nim wysmienicie.
Hmmm, w ciazy wszystko jest mozliwe. Mysle, ze moze tak byc. Mi w pierwszej ciazy przeszly wszelkie objawy alergii(tylko ja mam wziewna). Natomiast po ciazy podochodzily mi nowe alwrgie. I nie dosc ze nowa wziewna to jeszcze pokarmowa i skorna. Gdzie ze skora cale zycie nie mialam problemow [emoji53] Az sie boje myslec co ta ciaza ze mnia zrobi [emoji33]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Moj przywykl juz do bóli bo pojawiają się falami jeden dzien cosza jeden dzien boli :-) do ciazy przywkl od razu bo mdli mnie bardzo rzadko a to też nie są jakies ciezkie mdlosci. Najczesciej jak juz mdli to z rana zanim sniadanie zjem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Mnie mdli caly czas, ale wieczorami to umieram[emoji20] Chcialabym zeby juz przeszlo.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Hmmm, w ciazy wszystko jest mozliwe. Mysle, ze moze tak byc. Mi w pierwszej ciazy przeszly wszelkie objawy alergii(tylko ja mam wziewna). Natomiast po ciazy podochodzily mi nowe alwrgie. I nie dosc ze nowa wziewna to jeszcze pokarmowa i skorna. Gdzie ze skora cale zycie nie mialam problemow [emoji53] Az sie boje myslec co ta ciaza ze mnia zrobi [emoji33]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja po ciąży zapałałam miłością do ryb a uaktywniła mi się alergia na kocią sierść :-/ a koty kocham.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Dziewczyny zapraszam wszystkie ja zjadłam tylko dwa bo już nie mogę reszta dla męża i córki
Ja tez mysle cały czas i martwię się ale potem sama po sobie krzyczę ze jestem debilem zamiast się cieszyć to widzę wszystko na czarno
Mi już mdlosci przeszły calkowice teraz więcej śpię ale kawy nadal jakoś nie umiem czuć a szkoda bo ciągnie mnie do niej
Ja w czwartek idę rzęsy robić i paznokcie w sb mam wigilijke firmowa musze wygladac jak gwiazda oficjalnie tez powiem o ciazy innym chociaż zapewne już wiedza ale udają ze nie ja pracuje w budowlance wiec będzie 22 chłopów i ja

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Margana najśmieszniejsze jest to że wymiotujac się cieszyłam. Jak to mój gin mowi: mdłości to dobra wróżba. No to rzygam na zdrowie[emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaaaaa.... przytulam muszle klozetowa [emoji24][emoji24][emoji24]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Biedna... :( ja nie umiem wymiotować tzn jakoś nie wiem ale chyba 2 albo 3 razy w życiu mi się zdarzyło.. No chyba że jak byłam mała i mi się ulewało ale tego nie pamiętam. [emoji14]

p19u3e3kfxe7hnqz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry