reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

....jeszcze zdążą wrócić :-) albo juz nie wroca a z dzidzią wszystko ok tylko juz organizm do hormonów zwiekszonych przywykl i dlatego mniej Cię mdli :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

No właśnie i ż nami kobietami to już tak jest jak nas mdli to ledwo żywe bo mdli jak przestaje to zamiast się cieszyć to znów dopatrujemy się czemu nie mdli I tak w kółko pewnie będziemy miały :szok::D Ale to nic jeszcze 7 miesięcy w sumie u mnie już 10 tydzien więc 6.5 :-) :)A później jak urodziny to pewnie będzie dalej a to kupka nie taka a za dużo śpi za malo itd :D

reklama
No zobaczymy. Laura bardziej chce braciszka wiec by byla wniebowzięta aczkolwiek "w ostateczności siostra też może być". Ale fakt jest taki że dzisiaj zaobserwowalam ciekawą rzecz. Mianowicie, będąc w biedrze lekko mnie zemdlilo jak przechodzilam kolo stoiska ze slodyczami, poczulam wrecz obrzydzenie :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

O proszę czyli to też jakis znak :D ciekawe co u mnie bo ja zjadłam tej surówki a później kinder czekoladke:D

reklama
Do góry