Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Mi się śni co cgwile ze chlopca rodzę. Zobaczymy moze sen stanie sie rzeczywistoscia.
Ja ogólnie mam przeczucie ze tym razem bd chłopak ale czas pokaże do usg ))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się śni co cgwile ze chlopca rodzę. Zobaczymy moze sen stanie sie rzeczywistoscia.
Zobaczymy, bo idę między pacjentkami
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
ale mnie właśnie od prawdziwej odrzuciło. kiedyś mój M sie pomylił i zrobił prawdziwą to nawet jej nie wypiłam tak mi nie smakowałaTo lepiej wypije jedną zwykłą słabą, kawa rozpuszczalna to najgorszy badziew podobno, mojej szwagierce ginekolog powiedział, że jeśli już chce bardzo pić kawę to zwykłą bo rozpuszczalna to najgorsza kawa
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Ja gdybym mogła to kawę bym piła litramiale mnie właśnie od prawdziwej odrzuciło. kiedyś mój M sie pomylił i zrobił prawdziwą to nawet jej nie wypiłam tak mi nie smakowała
O tez musze się zalogować juz rodzice wiedzą to podam ich adres bo teśiowie jeszcze nie wiedząwlasnie pije tymbarka i zajadam kinder bueno mniam jak ostatnio logowalam sie a bebiko i bebilon to dzis przyszla mi paczka od nich termoforek i matta sensoryczna
Wstałam jakzwykle niewyspana. Z dnia na dzień jestem coraz brzydsza! Na prawdę! Tak mi się cera popsuła. Zawsze miałam piękną, nieskazitelną wszyscy mi zazdrościli. A teraz? Teraz moja cera wygląda jak u nastolatki z burzą hormonów. nie mogę na siebie patrzeć. Rzęsy mam gorsze, włosy wyglądają jak siano I mam jeszcze jeden problem. Strasznie ciagnie mnie do pomarańczy a po nich mi nie dobrze A teraz moj najgorszy probem: puszczam straszne bąki. Ale to takie ze nie mogę sama ze sobą wytrzymać. nie ważne czy i co zjem
Heparynę się podaje w brzuch, udo lub ramię. Trzeba to zrobić podskórnie, czyli w fałd skóry. Mało to przyjemne. Powoli już mi sie robia siniaki od wkłuć. Na razie podaję sobie w brzuch, żeby potem jak ten urośnie robić w uda i ramiona. I tak do końca ciąży oraz 6 tygodni połogu.
Było mi niedobrze i raz mi podeszło do gardła ale to bardziej dlatego, że usiadła koło mnie Pani, która nie za ładnie pachniała. A teraz jestem bardzo wyczulona na takie zapachy
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Wyobrażam sobie [emoji16] ja wiedziałam czego mogę sie spodziewać bo tu wrzucamy zdjęcia, w telefonie mam z 5 aplikacji [emoji16]( z tych mniej znanych polecam HiMommy że względu na piekna wizualizacje każdego tygodnia. Gdy ciąża jest już starsza dziecko się rusza, później pokazują, że ziewa,kopie naprawdę super [emoji16] ) też myślę, że gdybym nie znała tych statystyk porobien byłabym o niebo spokojniejsza
Hej. Przepraszam najmocniej ze mnie tu nie ma za wiele. Remont, praca, dzieci. Jezu ! Mam nadzieję że najgorsze mąż w styczniu ogarnie;p
Ps ; jak już pójdę na l 4 to was tu zamecze;p
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja np teraz nie mam już ani bólu piersi jedynie są bardziej wrażliwe na dotyk, ani też nie mam bóli podbrzusza jak na początku
Przez to że tamta ciąża skończyła się jak się skończyła teraz panikuję na każdym kroku...
27.06.17 Anastazja [*]
W Kubusiu sama chemia jest.... W mojej dawnej pracy ktoś otworzył Kubusia i o nim zapomniał, postanowiliśmy robić obserwację. Kubuś stal otwarty w ciepłym biurze przez 5 miesięcy i nie pojawiło się w nim ani grama pleśni i pachniał jakby przed chwilą został otwarty. Nie pijcie tego świństwa!
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, a farbujecie włosy w ciąży bo ja farbowałam co 2 miesiące zawsze u fryzjera i się zastanawiam czy można czy nie ?
Idę dziś dziewczyny do mojej ginekolog. Napisała mi rano że mam przyjść do niej będę spokojniejsza jak coś mi zapisze chyba.. Chociaż mój chłopak mówi że po ciąży to chyba lekomanką zostanę
27.06.17 Anastazja [*]
Wstałam jakzwykle niewyspana. Z dnia na dzień jestem coraz brzydsza! Na prawdę! Tak mi się cera popsuła. Zawsze miałam piękną, nieskazitelną wszyscy mi zazdrościli. A teraz? Teraz moja cera wygląda jak u nastolatki z burzą hormonów. nie mogę na siebie patrzeć. Rzęsy mam gorsze, włosy wyglądają jak siano I mam jeszcze jeden problem. Strasznie ciagnie mnie do pomarańczy a po nich mi nie dobrze A teraz moj najgorszy probem: puszczam straszne bąki. Ale to takie ze nie mogę sama ze sobą wytrzymać. nie ważne czy i co zjem