ja prawdziwej nie pije odkad test pozytywny, ale 1-2 kawy rozpuszczalne słabiutkie wypijeJa jedynie co to chciałabym się przerzucić na kawę Inkę bo teściowa mówi że mogłabym sobie kawe na te kilka miesięcy odpuścić i może poniekąd ma rację, ale coś nie mogę się przełamać do zbożowej kawy
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
U mnie 3kg na minusie :/ ale mdlosci juz dużo dużo mniejsze wiec pewnie nadrobię witajcie dziewczyny :*
Ja tak słyszałam i miałam z cora ze na początku spadłam 2 kg a potem szlo w górę ale ja przytyłam tylko 12 kg z czego mała ponad 3
adamiko2
Witam dziewczyny u mnie narazie 1,5lg na pulsie ale mam wrażenie że wszystko poszło w biust jeżeli chodzi o mdłości to w dwóch poprzednich ciążach nie miałam i dwóch chłopców a teraz mnie męczą od dłuższego czasu zobaczymy czy się sprawdzi
nie wiem czemu ja czuje tak, że będzie chłopak. ale każdy ma podzielone zdania. jedni mówią, że chyba będę miała chłopca, a inni że dziewczynke. Zobaczymy w praniuA macie jakieś przeczucia co do płci?
Elodia
No tak wyszlo :-/ z chęcią bym Ci oddala z 5 kilo z mojej wagi. Mam tylko nadzieje że jak urodzę to równie szybko zrzucę jak po pierwszej ciąży. A jak nie to trudno, zrzucę wolniej. Ale staram sie jesc jak najmniej słodyczy. Raczej warzywka owoce itp same zdrowe rzeczy. Waga powoli mi w gore idzie bo od teatu te 2 kilo w gore poszlo :-/ gdyby nie zaparcia to pewnie by tak źle nie bylo.Coś ty u mnie nic a nic a wsuwam na potęgę; )
Nowaja16
Ja właśnie jakoś czuje ze będzie dziewczynka no zobaczymy czy nasza intuicja nas nie zawiedzieJa tak słyszałam i miałam z cora ze na początku spadłam 2 kg a potem szlo w górę ale ja przytyłam tylko 12 kg z czego mała ponad 3
paulina1994
To lepiej wypije jedną zwykłą słabą, kawa rozpuszczalna to najgorszy badziew podobno, mojej szwagierce ginekolog powiedział, że jeśli już chce bardzo pić kawę to zwykłą bo rozpuszczalna to najgorsza kawaja prawdziwej nie pije odkad test pozytywny, ale 1-2 kawy rozpuszczalne słabiutkie wypije
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Elodia
Mi się śni co cgwile ze chlopca rodzę. Zobaczymy moze sen stanie sie rzeczywistoscia.nie wiem czemu ja czuje tak, że będzie chłopak. ale każdy ma podzielone zdania. jedni mówią, że chyba będę miała chłopca, a inni że dziewczynke. Zobaczymy w praniu
Lipcowa mamusia
Ja właśnie jakoś czuje ze będzie dziewczynka no zobaczymy czy nasza intuicja nas nie zawiedzie
Ja miałam identycznie jak z ta tylko w poprzedniej ciąży nie miałam aż takich hustawek nastroju i męczyłam się dopiero jak brzuszek był a tu już od poczatku się mecze.
reklama
Lipcowa mamusia
Ale jutro będę rozpieszczana )) nie dość ze teraz dba o mnie to jutro będzie jeszcze bardziej hihi
Podziel się: