reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Idę dziś dziewczyny do mojej ginekolog. Napisała mi rano że mam przyjść do niej :) będę spokojniejsza jak coś mi zapisze chyba.. Chociaż mój chłopak mówi że po ciąży to chyba lekomanką zostanę

p19u3e3kfxe7hnqz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

No to dobrze uspokojisz się przynajmniej :) A badać też Cię będzie?

reklama
To ja nie powiem, cieszy mnie fakt że mdlosci mam bardzo sporadyczne. I nie tuliłam kibelka ani razu jeszcze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Uwierz nic nie straciłas hehe :) ale wiecie co nie pamiętam kiedy mi tak dobrze było ze moglam sb wstać kiedy chciałam nigdzie się nie spieszac z niczym mmmm super mąż dba o mnie córcia tez :) no poprostu bosko mi żeby nie dolegliwości byłoby jeszcze lepiej ale cóż za dobrze człowiek tez nie może mieć hihi; )

Ostatnio czytałam artykuł, że kobiety, które nie mają mdłości, wymiotów itp częściej rodzą chłopców, a te które przechodzą wszystkie te dolegliwości mają dziewczynki ;) ciekawe czy to choć trochę się sprawdza ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Uwierz nic nie straciłas hehe :) ale wiecie co nie pamiętam kiedy mi tak dobrze było ze moglam sb wstać kiedy chciałam nigdzie się nie spieszac z niczym mmmm super mąż dba o mnie córcia tez :) no poprostu bosko mi żeby nie dolegliwości byłoby jeszcze lepiej ale cóż za dobrze człowiek tez nie może mieć hihi; )
Moje najwieksze zmartwienie poza troską o zdrowie malucha jest rosnącw dupsko :-/ wiadomo, po ciąży się zrzuci to co się przytyło z tym że ja żeby się dobrze czuć muszę zjechać do 62 kilo. A juz yeraz przekroczylam 70 :-/ jem okrutnie duzo i juz sa efekty. Poltora kilo na plusie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ostatnio czytałam artykuł, że kobiety, które nie mają mdłości, wymiotów itp częściej rodzą chłopców, a te które przechodzą wszystkie te dolegliwości mają dziewczynki ;) ciekawe czy to choć trochę się sprawdza ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Buahahahaha :-) ja jak w piereszej ciąży bylam i zero obkawów a córka wyszla :-) z kolei znajoma co rzygala cala ciążę urodzila synusia :-) tu nie ma reguly chyba jednak.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Moje najwieksze zmartwienie poza troską o zdrowie malucha jest rosnącw dupsko :-/ wiadomo, po ciąży się zrzuci to co się przytyło z tym że ja żeby się dobrze czuć muszę zjechać do 62 kilo. A juz yeraz przekroczylam 70 :-/ jem okrutnie duzo i juz sa efekty. Poltora kilo na plusie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Coś ty u mnie nic a nic a wsuwam na potęgę; )

reklama
Do góry