reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To ja sama w domu farbuję. Chyba na $więta po wizycie sobie farbke lupie i odświeze wlosy bo mam juz ok centymetr odrostów :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja tez mam już spory odrost, ale farbuje co 2 miesiące bo bym zbankrutowała wkoncu jak co miesiąc bym włosy robiła ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jedynie co to chciałabym się przerzucić na kawę Inkę bo teściowa mówi że mogłabym sobie kawe na te kilka miesięcy odpuścić i może poniekąd ma rację, ale coś nie mogę się przełamać do zbożowej kawy :(

@paulina1994 w sumie masz rację.. Co wizytę płacę nie małe pieniądze... Poza tym ona zna moją historię więc chyba wie że mogę nic ciężarną histeryczką [emoji14]

p19u3e3k66rinsit.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mam to samo [emoji4] ale myślę, że to rozumieją. Pierwsza ciąża i strata to wiadomo, że jest strach, że może nigdy nie będzie się mamą. Moja lekarka już z pamięci wpisuje datę OM [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Ja jedynie co to chciałabym się przerzucić na kawę Inkę bo teściowa mówi że mogłabym sobie kawe na te kilka miesięcy odpuścić i może poniekąd ma rację, ale coś nie mogę się przełamać do zbożowej kawy :(

A mnie znowu od kawy odrzuciło. Herbaty w sumie zwykłej też. Piję tylko owocowa;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Idę dziś dziewczyny do mojej ginekolog. Napisała mi rano że mam przyjść do niej :) będę spokojniejsza jak coś mi zapisze chyba.. Chociaż mój chłopak mówi że po ciąży to chyba lekomanką zostanę

p19u3e3kfxe7hnqz.png

27.06.17 Anastazja [*]

Jestem kłębkiem nerwów a mówiłam sobie że ta ciąża będzie spokojna.. Ale nie potrafię się nie przejmować, już zdążyłam się rozwyć jak dziecko :( bo na prawdę staram się robić wszystko by tym razem nie stracić dziecka :(

p19u3e3k66rinsit.png

27.06.17 Anastazja [*]

Hey doskonale cie rozumie bo w 1 ciąży tez miałam poronienie i niestety inaczej się nie da z 2 tez fiksowalam a nawet i teraz z 3 tez coś zaboli coś pociągnie to zaraz do lazienki i sprawdzam wkładkę najważniejsze to nie czytać w necie tylko słuchać lekarza bo ja czytałam to uwierz ze byłam jeden wielki kłębek stresu a tego nam jak NAJ MNIEJ :)

reklama
Ja tez mam już spory odrost, ale farbuje co 2 miesiące bo bym zbankrutowała wkoncu jak co miesiąc bym włosy robiła ;)

To ja wydaję 30zł na farbę. Srednio co półtora miesiąca. Ale tak sie zakochalam w moim rudym że nie do pomyślenia powrot do mojego mysiego ciemnego blondu :-/ nie lubie swojego naturalnego koloru włosów

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry