reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Spokojnie tak było w czerwcu ubiegłego roku. Teraz jest wszystko dobrze [emoji4]

w57vpc0z8kh81mb5.png
Oki. Właśnie wszystko doczytałam, ;-)

reklama
Mój problem polega na tym, że dość dobrze znam się na sprawach medycznych a szczególnie polozniczo-ciazowych i często mi się to czkawką odbija. Ż natury jestem realistka i lekko pesymistka i znając to i owo często mam niestety ponure myśli.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie zjadłam na kolację naleśniki że szpinakiem, grillowanym kurczakiem i serem gouda. Do tego sosik czosnkowy. Oj będzie zgaga w nocy[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Właśnie zjadłam na kolację naleśniki że szpinakiem, grillowanym kurczakiem i serem gouda. Do tego sosik czosnkowy. Oj będzie zgaga w nocy[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Ja sobie wypilam malego Kubusia i zjadlam tosta przeziębieniowego tzn ser żółty duuuuuużo czosnku i cebulka. Oczywiscie obficie posypane pieprzem i ostrą papryką. Też będzie mega zgaga ale chce szybko sie wyleczyc. A wam powiem że Kubuś zbawiennie działa na moje jelita tak że jutro wyślę M po małą zgrzewkę.

A. Dzisiaj rano mnie lekko mdlilo. Przeszlo jak sniadanko zjadlam. Czyli mam lekkie mdlosci poranne tylko. Może być. Wychodzi na to że dopoki nie zasnę nie moge byc glodna bo bedzie mnie mdlilo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Mój problem polega na tym, że dość dobrze znam się na sprawach medycznych a szczególnie polozniczo-ciazowych i często mi się to czkawką odbija. Ż natury jestem realistka i lekko pesymistka i znając to i owo często mam niestety ponure myśli.

Mam podobnie, ze wiem az za wiele. Moja ciąża pokazala najgorsze, a ze duzo lezalam wtedy w szpitalu doszly kolejne informacje. Zawodowo pracuje z dziecmi, w tym z ciaz powiklanych, wczesniaczych.
Raz mam tak, ze ta cala wiedza mnie uspakaja, raz troche sie zamartwiam np. wieczorami, gdy nie moge zasnac :/

Ja Wam dziewczynka poleciałam aplikacje a podałam nazwę innej aplikacji (też fajnej, ale ona nie pokazuje tak realistycznie dziecka w każdym tygodniu ) aplikacja która miałam na myśli nazywa się PregApp i nie spotkałam się z żadna tak fajnie pokazująca dziecko

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

Dokładnie mam to samo. Koleżanki, osoby z rodziny potrafią do mnie dzwonić o poradę, diagnozę itp. I czasem włos się na głowie jeży. Ż jednej strony dobrze być świadomym a ż drugiej to istne przekleństwo.

Oj jak ja to dobrze znam. Czasem mysle sobie, ze chyba wolalabym wielu rzeczy nie wiedziec [emoji53]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

U mnie po wizycie wszystko ok. Maluch jest, serduszko też. Zobrazowanie fatalne bo mam mocne tyłozgięcie macicy. Kolejna wizyta po świętach a na prenatalne mam się umowic miedzy 4-10.01.

reklama
Hej. Przepraszam najmocniej ze mnie tu nie ma za wiele. Remont, praca, dzieci. Jezu ! Mam nadzieję że najgorsze mąż w styczniu ogarnie;p

Ps ; jak już pójdę na l 4 to was tu zamecze;p

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry