reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

1512409010-a77148c234a3045b-aaaaaa.jpeg
7 tydzień 6 dzień [emoji16] leżę na żabke [emoji16] każda kończyna w inna stronę [emoji16]

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

reklama
Kiedyś zrobiłam mały eksperyment. Powiedziałam dziewczynie o której wiedziałam, że była jedną z większych plotkar,pewną informację. Oczywiście zmyśloną. Niecałą godzinę później informacja obiegła już całą halę, a do mnie doszla zupelnie inna historia niż ja sama wymyśliłam. Ylko osoby się w tej historii zgadzały :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Słuchaj mnie nagle wszyscy z pracy zaczęli na kawę zapraszać czego wcześniej nie było ! Ludzie to są ciekawi naprawdę ! A mnie to ani ziębi ani parzy czy ktoś jest w ciąży czy nie, pewnie jak już potwierdzę to później się nie odezwie nikt [emoji14]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Zrobiłam kolejny test, znowu negatywny :( nie wiem czy ma sens pójście jutro na betę :(
No i gdzie ten okres i dlaczego go nie było? :(

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Zrobiłam kolejny test, znowu negatywny :( nie wiem czy ma sens pójście jutro na betę :(
No i gdzie ten okres i dlaczego go nie było? :(

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Sens jest....będziesz wiedziala czy to nie byla biochemiczna. Nie wiem czy Ciw to pocieszy ale znajomej do 3 mac ciąży testy wychodziły negatywne no i bach! Oszla do lekary zeby dostac tabletki na wyregulowaniw okresu a tu numer! 3 miesiąc.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ojej jakie fajne :) ja ide na USG 7t4d wiec moze też zobaczę coś fajnego :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wielki przełom między ostatnim usg (1,5 tygodnia temu) a dziś [emoji16] mam też super pamiątkę bo telefonem nakręciłam film i pokazuje wszystkim jak serce bije i jak leży bo na filmie lepiej widać więc polecam :) a w 8 tygodniu już widać jak macha rączkami więc jeśli ktoś ma termin później to tym bardziej warto

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

Wielki przełom między ostatnim usg (1,5 tygodnia temu) a dziś [emoji16] mam też super pamiątkę bo telefonem nakręciłam film i pokazuje wszystkim jak serce bije i jak leży bo na filmie lepiej widać więc polecam :) a w 8 tygodniu już widać jak macha rączkami więc jeśli ktoś ma termin później to tym bardziej warto

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png
Ja mam nastepna wizyte w 10+1 czyli poczatek 11tc to dopiero bedzie fajne rzeczy widac :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Sesil zrób bete dla pewności. To mogła być biochemiczne ciąża, może być pozamaciczna (u mnie tez na początku nic w usg nie było widać dopiero później w szpitalu znaleźli). Będziesz spokojniejsza.

Marika nie mam żadnej potwierdzonej mutacji. Jestem po 2 poronieniach, ciąży pozamacicznej i dostałam zapobiegawczo. Nie zaszkodzi a może pomoże.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry