reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kurde.. Wyszło mi sporo bakterii w moczu... Myślicie że to bardzo groźne?? Mam wizytę dopiero za tydzień...

p19u3e3k66rinsit.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Może zadzwoń do Twojego lekarza i zapytaj tak chyba będzie najbezpieczniej :) i nie zapominaj żeby dużo wody pić to bardzo pomaga w pozbywaniu się bakteri

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Byle żeby o nich bylo glosno. Niedoszla swiadkowa rok temu hdzies kolo 22 grudnia powiedziala że w samym grudniu na 9 pogrzebach była xD ale nikt jej w to nie uwierzył chyba. Ja to np w pracy taki śmieszek zawsze i dobta duszyczka do pogadania, i nawet mi dzirwczyny z grupy pisaly że tak smutno beze mnie i cicho bo ja zawsze jakimś żartem sypnęłam itp.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

No właśnie niektórzy to tacy bajkopisarze niesamowite z kad im się to bierze [emoji33]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

@Marika92 Przy dużej ilości bakterii w moczu lekarz zleci najprawdopodobniej posiew moczu. I dopiero potem włączy jakieś leczenie. Możesz do niego zadzwonić jeśli Cię to niepokoi - jest to częsta dolegliwość i to nie tylko u ciężarnych. Z naturalnych metod polecam dużo (2-3 litry) pić, sok żurawinowy i produkty bogate w witaminę C.

Byle żeby o nich bylo glosno. Niedoszla swiadkowa rok temu hdzies kolo 22 grudnia powiedziala że w samym grudniu na 9 pogrzebach była xD ale nikt jej w to nie uwierzył chyba. Ja to np w pracy taki śmieszek zawsze i dobta duszyczka do pogadania, i nawet mi dzirwczyny z grupy pisaly że tak smutno beze mnie i cicho bo ja zawsze jakimś żartem sypnęłam itp.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
No cóż ludzie to mają czasami wyobraźnię [emoji14]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, ja wkoncu troszkę leżę, piekłam z małym piernikczki, zakupy, obiad posprzątać i tak zleciał cały dzień, co do bakterii w moczu to może macie żurawine, bardzo skuteczna ja w tym roku sporo słoiczkow narobilam, wogole lubię swoje weki, buraczki, malinki, żurawina, sałatki, korniszonki, a później jaka radocha jak się do obiadku wyciągnie :) zresztą mały strasznie buraczki lubi a mąż to już wszystko oby swojskie :)

Temat plotek w pracy znam aż za dobrze. Kiedy w maju miałam obumarłą ciążę i byłam 2 tygodnie na zwolnieniu po poronieniu to niektóre osoby miały mega używanie i dorabiały całkiem niezłą ideologię do zaistniałej sytuacji. Szkoda gadać. Niestety jeśli ludzie mają ludno we własnym życiu to muszą się zająć życiem innym a czasem robią to ze zwykłej zazdrości aby choć na chwilę być w centrum uwagi i zainteresowania.

No cóż ludzie to mają czasami wyobraźnię [emoji14]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedyś zrobiłam mały eksperyment. Powiedziałam dziewczynie o której wiedziałam, że była jedną z większych plotkar,pewną informację. Oczywiście zmyśloną. Niecałą godzinę później informacja obiegła już całą halę, a do mnie doszla zupelnie inna historia niż ja sama wymyśliłam. Ylko osoby się w tej historii zgadzały :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Do góry