reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Auć :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Kurde.. Wyszło mi sporo bakterii w moczu... Myślicie że to bardzo groźne?? Mam wizytę dopiero za tydzień...

p19u3e3k66rinsit.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wyszło i mi dzisiaj dużo bakterii i dzwoniłam do lekarki od razu, jutro mam podjechać po coś na receptę więc może i Ty zadzwoń :) lepiej dmuchać na zimne :)

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Heparynę się podaje w brzuch, udo lub ramię. Trzeba to zrobić podskórnie, czyli w fałd skóry. Mało to przyjemne. Powoli już mi sie robia siniaki od wkłuć. Na razie podaję sobie w brzuch, żeby potem jak ten urośnie robić w uda i ramiona. I tak do końca ciąży oraz 6 tygodni połogu.

Heparynę się podaje w brzuch, udo lub ramię. Trzeba to zrobić podskórnie, czyli w fałd skóry. Mało to przyjemne. Powoli już mi sie robia siniaki od wkłuć. Na razie podaję sobie w brzuch, żeby potem jak ten urośnie robić w uda i ramiona. I tak do końca ciąży oraz 6 tygodni połogu.
Skąd ja to znam... Masz jakąś mutacje stwierdzoną?

p19u3e3k66rinsit.png

27.06.17 Anastazja [*]

Mój ginekolog powiedział że powinni mnie przyjąć w ciągu dwóch tygodni. Rejestratorka najpierw chciała mnie zapisać na koniec lutego. Wytłumaczyłam jej że jestem w ciąży, mam niedoczynność i lekarz mówił że powinni mnie przyjąć do dwóch tygodni to dopiero wtedy wynalazła termin na 7.01. Będę dzwoniła do innej przychodni. Może uda się szybciej
Wedlug ustawy maja obowiazek przyjac ciezarna w dniu zgloszenia takiej potrzeby, a jesli nie jest to mozliwe to najpozniej w ciagu tygodnia.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Cykle mialam regularne 26-28 dni. Ale miałam cykle bezowulacyjne :(
Czy wynik z bety otrzymam od razu?

Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za tak miłe słowa i wsparcie dzisiaj. Bardzo ich potrzebowałam. Mój mąż płakał razem ze mną i mało pozytywów mógł z siebie wydobyć..

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to owulacja zawsze jest 14 dni przed @. Jedyna nadzieja ze ten cykl sie bardzo wydluzyl akurat. Trzymam kciyki mimo wszystko!!!

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Kurde.. Wyszło mi sporo bakterii w moczu... Myślicie że to bardzo groźne?? Mam wizytę dopiero za tydzień...

p19u3e3k66rinsit.png

27.06.17 Anastazja [*]
Mi tez wyszly bakterie. W ciazy to czeste. W pierwszej ciszy tez ciagle mialam i nic sie nie dalo z tym zrobic. Tylko, ze objawiw zakazenia nie mialam. Teraz tez nie man. Ja mam w srode wizyte to zobaczymy co powie.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Mi tez wyszly bakterie. W ciazy to czeste. W pierwszej ciszy tez ciagle mialam i nic sie nie dalo z tym zrobic. Tylko, ze objawiw zakazenia nie mialam. Teraz tez nie man. Ja mam w srode wizyte to zobaczymy co powie.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja też nie czuje żeby coś się działo stąd zdziwienie.. No ale cóż... Zobaczymy co powie moja gin

p19u3e3k66rinsit.png

27.06.17 Anastazja [*]

Do góry