Ech ja będę musiała się z wami przeżegnać wczoraj byłam na USG i jest nadal tylko pęcherzyk ciążowy nie ma zarodka a według usg jestem 6+5 a według om 7+5 TC i już powinien być idę jeszcze w poniedziałek na betę czy to naprawdę koniec
reklama
Karla88
Fanka BB :)
Ech ja będę musiała się z wami przeżegnać wczoraj byłam na USG i jest nadal tylko pęcherzyk ciążowy nie ma zarodka a według usg jestem 6+5 a według om 7+5 TC i już powinien być idę jeszcze w poniedziałek na betę czy to naprawdę koniec
O Boziu... kochana może jest jeszcze nadzieja nie trać jej całuje trzymam kciuki
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@aNKa902 bardzo Ci współczuję i mocno przytulam. Nie będę Ci pisać że jeszcze będzie dobrze itp. bo rzeczywiście powinno być już widać zarodek (znam się troszkę na tym). Wiem jak Ci trudno sama mam za sobą kilka strat. Dlatego mocno mocno przytulam. I pamietaj: nie poddawaj się!
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie na 5t2d tylko pęcherzyk, lekarz mówił, że to normalne. Myślę, że nie ma powodów do niepokojuWczoraj był 5+5 tc
Dziękuje.. niestety jest to już moja druga strata i mam ochotę się już poddać@aNKa902 bardzo Ci współczuję i mocno przytulam. Nie będę Ci pisać że jeszcze będzie dobrze itp. bo rzeczywiście powinno być już widać zarodek (znam się troszkę na tym). Wiem jak Ci trudno sama mam za sobą kilka strat. Dlatego mocno mocno przytulam. I pamietaj: nie poddawaj się!
Sesil
Obudziłam się jak zwykle z bólem głowy ale ten dzisiaj jest nie do zniesienia czy mogę wziąć jakaś tabletkę od bolu? Według aplikacji jestem w 7 miesiącu ale dopiero w poniedziałek doktor potwierdzi..
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
KRROPELKA
@paulina1994 ja mam luteine dopochwowo 3 razy na dzien. tez mnie nie bawi aplikacja. ja to robie palcem. a w ogole to zuzylam niemal cale opakowanie i dopiero zauwazylam, ze jest tam ten aplikator. ale on jakos do mnie nie mowi.
Lipcowa mamusia
I zapomniałam się pochwalić. Nasz groszek 5 dni temu
Śliczny groszek
Lipcowa mamusia
Hey dziewczyny
reklama
Przykro mi trzymaj sięEch ja będę musiała się z wami przeżegnać wczoraj byłam na USG i jest nadal tylko pęcherzyk ciążowy nie ma zarodka a według usg jestem 6+5 a według om 7+5 TC i już powinien być idę jeszcze w poniedziałek na betę czy to naprawdę koniec
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Podziel się: