reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Obudziłam się jak zwykle z bólem głowy ale ten dzisiaj jest nie do zniesienia :( czy mogę wziąć jakaś tabletkę od bolu? Według aplikacji jestem w 7 miesiącu ale dopiero w poniedziałek doktor potwierdzi..

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też okrutnie głowa boli coś ale my latamy z M po sklepach. Weszliśmy teraz do Grycana na ciasto i kawkę tzn ja herbatkę M kawkę. Jak podadzą to pokażę :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Moje po prawej z herbatką sernik z musem malinowym a M szarlotka z bitą śmietaną i kawka :-) ie za czesto sobie mozemy na takie cuda pozwolić tak ze dzisiaj z racji zakupow swiatecznych male szalenstwo :-)
1512213740-d3070288ddd082f5-aaaaaa.jpeg

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

@Columbina niestety opisana przez Ciebie sytuacja nie jest podstawą do refundacji testu Pappa. Jedyne co możesz mieć gratis od NFZ to usg między 11 a 13 tygodniem ale potrzebujesz skierowania od lekarza który ma podpisaną umowę z NFZ. Dopiero jeśli coś podczas usg będzie nie tak to dalsze badania mogą być refundowane.

Ja np. robię NIFTY bo też miałam w rodzinie przypadki zespołu Downa. Płacę 2500 zł. I nikt mi tego nie refunduje

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ech ja będę musiała się z wami przeżegnać :( wczoraj byłam na USG i jest nadal tylko pęcherzyk ciążowy nie ma zarodka a według usg jestem 6+5 a według om 7+5 TC i już powinien być idę jeszcze w poniedziałek na betę czy to naprawdę koniec
Przykro mi bardzo :( Ale tak jak juz ktos to napisal, NIE PODDAWAJ SIE. Warto walczyc do samego konca

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom

Moje po prawej z herbatką sernik z musem malinowym a M szarlotka z bitą śmietaną i kawka :-) ie za czesto sobie mozemy na takie cuda pozwolić tak ze dzisiaj z racji zakupow swiatecznych male szalenstwo :-)
1512213740-d3070288ddd082f5-aaaaaa.jpeg

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ale zazdroszcze [emoji7] [emoji7] Robisz smaka [emoji12]

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ech ja będę musiała się z wami przeżegnać :( wczoraj byłam na USG i jest nadal tylko pęcherzyk ciążowy nie ma zarodka a według usg jestem 6+5 a według om 7+5 TC i już powinien być idę jeszcze w poniedziałek na betę czy to naprawdę koniec
O jejku, Kochana yrzymam kciuki zeby jeszcze jednak zarodeczek sie ujawnil. Moze jest jeszcze mlodszy. Trzymaj sie jakos!

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry