kinga30
Fanka BB :)
Ja miałam usg w szpitalu 5+5 to był pęcherzyk żółtkowy i zarys zarodka dopieroWczoraj miałam 5+5 tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam usg w szpitalu 5+5 to był pęcherzyk żółtkowy i zarys zarodka dopieroWczoraj miałam 5+5 tc
Sama nie wiem nagle mnie zaczęła boleć, mam nadzieję że to nic poważnego a naprawdę bardzo boli, napewno jakieś zapalenie mam
No to u mnie podobnie to wyglada ;-)Ja miałam usg w szpitalu 5+5 to był pęcherzyk żółtkowy i zarys zarodka dopiero
U mnie w tym tygodniu też jeszcze oprócz ciałka żółtego nie było nic widać, dopiero 6+4 zobaczyłam serduszko także spokojnie, nie masz się czym denerwowaćWczoraj miałam 5+5 tc
Dziękuję :*To w takim razie dużo zdrówka kochana i żeby Cię przestało jak najszybciej bolec
Ja byłam 5t3 i też widziałam pecharzy bez konkretów wytrzymamy to dziś trud i mnie U cb tez??? Ja termin dostałam wstępnie na 29 lipcaWczoraj był 5+5 tc
To może u mnie odwrotnie jak był malutki to strasznie mi dał popalić teraz już grzeczniejszy@Agatka29 czasem jest tak smieszny w tym lobuzowaniu, ze trudno zachowac powage. a zeby bylo smieszniej jako niemowle przesypial cale noce, chidzil ladnie wieczorem spac i ogolnie byl spokojniejszy. a Teraz jest nie do opanowania.
Mam podobnie luteina dwa razy dzienniea swoją drogą przyjmuje któras z Was luteine dopochwowo ? sposób jej aplikacji nie koniecznie mi odpowiada ale cóż [emoji14] ja mam 2 razy dziennie rano i wieczorem...
Aplikuj palcem a nie tym ustrojstwem, też tego nie lubilama swoją drogą przyjmuje któras z Was luteine dopochwowo ? sposób jej aplikacji nie koniecznie mi odpowiada ale cóż ja mam 2 razy dziennie rano i wieczorem...