reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Myślicie że KP ma wpływ na gubienie kg????

p19u3e3kp243op0d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
U mnie miało, ale przyznam się, że w czasie KP nie objadałam się jakoś specjalnie i w miarę zdrowo jadłam. To wszystko razem dało bardzo zadowalający wynik. :-)

reklama
Na pewno jakis ma. Podczas kp przynajmniej do czasu az dziecku nie zaczniesz diety rozszerzac musisz uwazac na to co jesz tak że za duzo kalorycznych potraw nie wciagasz tylko raczej np hotowany kurczak z ryzem i marchewka. Moje ukochane danie z poczatków karmienia.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Również moje ulubione!!! Lub z gotowanymi buraczkami :-)

Ja nie mam w ogóle doświadczenia w karmieniu.. Jestem zielona.. I pewnie się będę wkurzać [emoji14]

p19u3e3kp243op0d.png

27.06.17 Anastazja [*]

Hej dziewczyny byłam dziś na badaniach, wszystko oki poza TSH, mam wynik 10,790 przy przedziałach 0,300-4,500 :( do tego martwi mnie moja grupa krwi bo mam A Rh D - (ujemne) a M ma AB Rh + czyli może wystąpić konflikt tak? Toxoplazmowa oba odczynniki ujemne.
Nic się nie martw o konflikt ja też mam krew - a mąż dodatnia, w pierwszej ciąży w 28 tyg brałam imuglobulinne ale podobnie w pierwszej jest małe ryzyko konfliktu

reklama
Ja nie mam w ogóle doświadczenia w karmieniu.. Jestem zielona.. I pewnie się będę wkurzać [emoji14]

p19u3e3kp243op0d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ja się strasznie wkurzalam ze mnie tak sutki bolą na początku ale potem jak patrzylam jak juz umiala się uśmiechac po mleczku z cyca......a potem z rozbrajajacym szczerbatym śmiechem walić w pieluchę i bezczelnie się chichrać....no nnie sposob sie zloscic [emoji173] dlatego nie rozumiem tych maDek ktore biją maluchy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry