reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Solę smażoną uwielbiam :-) A z tą rybą w galarecie to sama jestem w szoku! Pewnie jakbym spróbowała, to okazałoby się, że wyobrażam sobie ten smak inaczej ;-)
Ja pokochalam solę smażoną w tym roku nad morzem :-) a najbardziej to karpia nie lubię. Co do dziwnych checi to ostatnio myślalam o kaszance smazonej z cebulką.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Ja na początku karmiłam w kapturkach kolo miesiąca, nie umiał złapać sutka, może dlatego że wcześniak, i też jestem mega dumna z siebie ze dałam radę tyle karmić do tej pory miał może parę razy katar ale to przy zabkach i tyle

Oj też bym zjadła takiej kasza ki z cebulką, a teściu jeszcze od pani przywozi co woje wyroby ma szok taka pyszna ale też dawno nie jadlam

Ja na początku karmiłam w kapturkach kolo miesiąca, nie umiał złapać sutka, może dlatego że wcześniak, i też jestem mega dumna z siebie ze dałam radę tyle karmić do tej pory miał może parę razy katar ale to przy zabkach i tyle
U mnie był problem, bo mały był przyzwyczajony do butelki (nie potrzeba tyle wysiłku ze strony dziecka jak przy piersi) oraz również nie potrafił złapać sutka na początku. Trochę nam zeszło aby leniuszek się przestawił. :-) W którym tygodniu ciąży urodziłaś? Jaki synek był duży?

reklama
Do góry