reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Właśnie zrobiłam sobie co wieczorny zastrzyk [emoji382]... Ufff już na dziś z głowy... A teraz pytanie do was :)

Czy zauważcie już jakąś zmianę w obwodzie?? Czy widzicie większy brzusio już?? Wiadomo że jeśli już to zauważymy to tylko my mamy w ciąży póki co, ale jestem ciekawa jak u was :) fajnie byłoby mieć forum brzuszkowe :)

p19u3e3kp243op0d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja jeszcze nic nie widzę w obwodzie brzucha. W porównaniu do zeszłego miesiąca mam -2 cm. Za to biustonosze jakby maławe się robią ;-)

reklama
Dziewczyny dzwoniłam do lekarza, powiedział, że faktycznie wysoki wynik, we wtorek przepisze mi leki i będzie konieczna wizyta u endokrynologa :)
Nooo i widzisz, będzie dobrze. Odppwiednie leki dostaniesz i będzie wszystko ok.

Ja sobie w koncu do puzzli zasiadlam. A zjadlam kanapeczkę z szynką i czosnkiem i pieprzem i mi mdlosci przeszly o_O muszę ten sposób na mdłości zapamiętać xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja jak mam wzdęcie też jl w conajmniej y msc wyglądam. A tak to normalnie na ten 2 msc.

My to jednak mamy przechlapane. Ale nic. Po ciąży się spokojnie wagę zrzuci szczegolnie podczas karmienia :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja przytyłam w ciąży prawie 20kg a kiedy maluch miał pół roku miałam już -25kg, czyli 5 kg mniej niż przed ciążą. Karmiłam piersią. :-)

Ja przytyłam w ciąży prawie 20kg a kiedy maluch miał pół roku miałam już -25kg, czyli 5 kg mniej niż przed ciążą. Karmiłam piersią. :-)
Ja przytylam w ciąży prawie 30 a juz po dwoch msc wazylam tyle co przed ciążą. Rownież karmilam. Chociaz zanim nauczyła się ssać cyca to miałam strasznie poranione sutki i brak motywacji do karmienia ale na szczęście to przezwyciężyłam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja przytylam w ciąży prawie 30 a juz po dwoch msc wazylam tyle co przed ciążą. Rownież karmilam. Chociaz zanim nauczyła się ssać cyca to miałam strasznie poranione sutki i brak motywacji do karmienia ale na szczęście to przezwyciężyłam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja nie karmiłam od razu, bo miałam komplikacje po CC i synek był na początku na sztucznym mleku. Z czasem przeszliśmy (a raczej wywalczyliśmy, było naprawdę ciężko) kp i jestem z tego faktu ogromnie szczęśliwa :-)

reklama
Myślicie że KP ma wpływ na gubienie kg????

p19u3e3kp243op0d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Na pewno jakis ma. Podczas kp przynajmniej do czasu az dziecku nie zaczniesz diety rozszerzac musisz uwazac na to co jesz tak że za duzo kalorycznych potraw nie wciagasz tylko raczej np hotowany kurczak z ryzem i marchewka. Moje ukochane danie z poczatków karmienia.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry