reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Właśnie zrobiłam sobie co wieczorny zastrzyk [emoji382]... Ufff już na dziś z głowy... A teraz pytanie do was :)

Czy zauważcie już jakąś zmianę w obwodzie?? Czy widzicie większy brzusio już?? Wiadomo że jeśli już to zauważymy to tylko my mamy w ciąży póki co, ale jestem ciekawa jak u was :) fajnie byłoby mieć forum brzuszkowe :)

p19u3e3kp243op0d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mi juz lekko odstaje. W zdjęciach brzuszków wstawilam

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Sierpnióweczki juz się powoli rozkręcają. Dzirwczyny w styczniu pierwsze ruchy może poczujemy w drugiej polowie miesiąca. Z racji tego ze ja z drugiej polowy lipca to skoro 5 stycznia będę miala 12+1 to moze juz 3 tygodnie poxniej bede czuc ruchy jeeeju [emoji173]

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Super, że serduszko takie silne. :-) Ja chyba ostatnia będę miała to pierwsze USG ze wszystkich ;-)
Ciekawe jak u mnie będzie z testem obciążenia glukozą. W rodzinie występuje cukrzyca.
U mnie babcia miała dlatego też od razu dostałam skierowanie mimo, że glukozę miałam 72. Zastanawiam się jak to zniosę jak mam straszny problem żeby coś rano przełknąć.

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Właśnie zrobiłam sobie co wieczorny zastrzyk [emoji382]... Ufff już na dziś z głowy... A teraz pytanie do was :)

Czy zauważcie już jakąś zmianę w obwodzie?? Czy widzicie większy brzusio już?? Wiadomo że jeśli już to zauważymy to tylko my mamy w ciąży póki co, ale jestem ciekawa jak u was :) fajnie byłoby mieć forum brzuszkowe :)

p19u3e3kp243op0d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mój brzuch jest twardszy a widać go szczególnie jak mam wzdęcia, wtedy dałabym sobie 6 miesiąc [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Mój brzuch jest twardszy a widać go szczególnie jak mam wzdęcia, wtedy dałabym sobie 6 miesiąc [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Ja jak mam wzdęcie też jl w conajmniej y msc wyglądam. A tak to normalnie na ten 2 msc.

My to jednak mamy przechlapane. Ale nic. Po ciąży się spokojnie wagę zrzuci szczegolnie podczas karmienia :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Dziewczyny dzwoniłam do lekarza, powiedział, że faktycznie wysoki wynik, we wtorek przepisze mi leki i będzie konieczna wizyta u endokrynologa :)

Do góry