reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Elodia też będę robiła badania około tygodnia przed kolejną wizytą:)

Grzech grzech grzech.... Buuu właśnie poszłam po gorący kubek [emoji477].. Ale jaki smaczny ;D i chipsy aaaaaaa... Kurde ale raz nie zawsze :D mój pojechał do Gdańska na mecz więc nie widzi :D hihi

p19u3e3kp243op0d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja dziś jadłam frytki. Dość dużą porcję ;-) i zjadłabym jeszcze, ale nie mam już ziemniaków a do sklepu tak się nie chce iść, bo zimno. :-) W sumie to mnie ratuje, bo zrobiłabym jeszcze. :-D

reklama
@Sabinaaa81 ja poszłam specjalnie po gorący kubek k chipsy bo już kilka dni za mną "chodziły" :D musiałam.... Kurde no ale raz nie zawsze :) a w kuchni robi się rosół :D więc coś zdrowszego hehe

p19u3e3kp243op0d.png

27.06.17 Anastazja [*]

@Elodia też będę robiła badania około tygodnia przed kolejną wizytą:)

Grzech grzech grzech.... Buuu właśnie poszłam po gorący kubek [emoji477].. Ale jaki smaczny ;D i chipsy aaaaaaa... Kurde ale raz nie zawsze :D mój pojechał do Gdańska na mecz więc nie widzi :D hihi

p19u3e3kp243op0d.png

27.06.17 Anastazja [*]
A jaki smak kubka i chipsów?

Ku2rfe znowu mnie mdli na wieczór :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja byłam dziś na badaniach a wizytę mam we czwartek. [emoji5]mam coraz większe mdłości i tylko czekam kiedy będzie rzyganko
Ja mam drugi dzien z rzedu mdlosci wieczorne i tez czekam kiedy rzyganko nastąpi. Chociaz mam nadzieję, że nie nastąpi. Mdlosci i zgaga mi wystarczą.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Kurde smaka mi narobiłaś. Jutro kupie sobie gorący kubek ale żurek albo serowa i jakies chipsy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Smacznego zawczasu :D ja tylko raz dziś właśnie zjadłam takie jak ja to nazywam bagienko hehe [emoji14] ale za to jakie smaczne [emoji14]

p19u3e3kp243op0d.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Ja po wizycie. Ciaza wg USG 7+0 czyli 5 dni w tyl, ale bralam to pod uwage, bo owulacje mialam w 20 dniu cyklu. Grunt, ze serducho jak dzwon. Z gorszych rzeczy to zapisal mi Euthyrox (nie wiem czy dobrze pisze) i skierowanie na test obciazenia glukoza ze wzgledu na moje zle wyniki glukozy. Nie wiem jak znow to przetrwam. Za kazdym razem umieram przy tym badaniu. Nastepna wizyta za 5 tyg ze wzgledu na przerwe swiateczna i na to, ze go nie bedzie u nas w miescie. Tez pewnie szybko zleci, wiec sie nie doluje :)

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry