reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak mnie wzięło dzisiaj że od rana słucham świątecznych piosenek :) u mnie za oknem pięknie biało :) uwielbiam taki klimat!
1512054424-db024ec17595d54b-aaaaaa.jpeg
1512054428-769ed5dc2b2a4ffe-aaaaaa.jpeg
1512054433-79a7d2beb30073af-aaaaaa.jpeg

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak ślicznie <3 Wrocław jesienny - deszczowy bleee

p19u3e3kh4qt4hgd.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@Marika92 gratuluje podpisywania umowy ! Duze mueszkanko?

@kinga30 ciwsze sie, ze lepiej u Ciebie. Oby krwiaczek szybko sie oczyscil i zebys juz stresow nie miala.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mieszkanie nie aż tak duże bo tylko 50m2 ale na start akurat :) to nasze pierwsze :) drugie 33m2 które będzie gotowe za dwa lata pójdzie na wynajem. To 50m2 na kredyt a to małe za gotówkę :) a w przyszłości jakiś domek na obrzeżach miasta :) a te będą się wynajmem spłacały :-)

p19u3e3kh4qt4hgd.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ale wam zazdroszczę takiej pięknej pogody ale bym se zjadła toffi A tak daleko do sklepu az 150 metrów jak to daleko A nikt mi niechce pójść [emoji80][emoji80][emoji80]

eikt3e3k96x30qte.png

Na pewno będzie inaczej :) A zresztą ja narazie mam dużo odpoczywać i wam powiem że nawet jakbym musiała lezec do samego końca byle tylko moje dzieciątko się urodziło zdrowe to bez zastanowienia to zrobię:) A rzeczy można przez Internet pozamawiac pewnie oczywiscie nie ma aż takiej frajdy , ale jeszcze będziemy miały wiele lat do kupowania rzeczy do naszych maluszków i nadrobienia w razie potrzeby :)
Teraz można przez internet zamawiać :-) Za czasów mojej pierwszej ciąży możliwości były mocno ograniczone a większość sieciówek nie miała stron internetowych ;-)

Mieszkanie nie aż tak duże bo tylko 50m2 ale na start akurat :) to nasze pierwsze :) drugie 33m2 które będzie gotowe za dwa lata pójdzie na wynajem. To 50m2 na kredyt a to małe za gotówkę :) a w przyszłości jakiś domek na obrzeżach miasta :) a te będą się wynajmem spłacały :-)

p19u3e3kh4qt4hgd.png

27.06.17 Anastazja [*]
Super pomysł z tymi mieszkaniami :-)

p19u3e3kh4qt4hgd.png

27.06.17 Anastazja [*]
Robimy tak samo :) mamy już trzy takie mieszkania a w planach kolejne :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

p19u3e3kh4qt4hgd.png

27.06.17 Anastazja [*]
Fajny plan [emoji5]
My 4 lata temu kupilismy nasze mieszkanko, ale chyba zostaniemy tu na zawsze [emoji6]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry