reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Chyba przeszła złość i mi i mojemu :)) właśnie podpisujemy umowę o mieszkanie :D tzn mój się wczytuje bo sobie nie da e kaszę dmuchać i czyta wszystko :D może będziemy mieli nowe mieszkanie już niedługo i dzidzi będzie miało swój kącik od początku :) łiiii

p19u3e3kh4qt4hgd.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No to gratuluję. My jeszcze 6 lat kredytów i tez kupujemy mieszkanie

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
1512053260-172d08e3007ce8b6-aaaaaa.jpeg

Przedstawiam mojego gruszka :)
Ciąża o 6 dni młodsza ale tego się spodziewałam bo miałam później owulację. Serducho bije mocno. Dzisiaj po tym ruchu po dwóch tygodniach leżenia coś mi się pojawiły takie upławy w kolorze kawy z mlekiem. Teraz już poleżę i mam nadzieję, że przejdzie :)

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Gratlulacje[emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Z synkiem byłam 4 razy w szpitalu miałam już Marysię, wszyscy super się włączyli pomagali jak tylko mogli, teraz też. Ja mówię wprost jak sytuacja wygląda, że jeszcze różnie może być, że plamie narazie mam krwiak.

eikt3e3k96x30qte.png

Kinga30 to super że krwią się wchłania, :)
Myślę że tu powinnyśmy pisać o wszystkim, bo nie chce zameczac kogoś z mojego otoczenia
Ja narazie nie myślę o wózku czy ubranka zostawię to na później, ale chętnie poczytam co dziewczyny polecają, przecież nie trzeba od razu kupować,

1512053260-172d08e3007ce8b6-aaaaaa.jpeg

Przedstawiam mojego gruszka :)
Ciąża o 6 dni młodsza ale tego się spodziewałam bo miałam później owulację. Serducho bije mocno. Dzisiaj po tym ruchu po dwóch tygodniach leżenia coś mi się pojawiły takie upławy w kolorze kawy z mlekiem. Teraz już poleżę i mam nadzieję, że przejdzie :)

Właśnie się zastanawiałam czy mozna się doliczyc kiedy było zapłodnienie... Tobie lekarz wyliczył?

Właśnie się zastanawiałam czy mozna się doliczyc kiedy było zapłodnienie... Tobie lekarz wyliczył?
Ja robiłam przed tą ciążą testy owulacyjne i dlatego wiedziałam że było to na pewno później niż powinno. Chyba lekarz dokładnie nie jest w stanie tego określić chyba, że masz kontrolowany cykl.

reklama
Do góry