Jaka kluseczka GratulujęZazdroszcze szybkoego powrotu do formy, u mnie w piątek było cc, przygotowali mnie 3dni w szpitalu pod porod naturalny ale zadne.leki nie chcialy zadzialac na rozwarcie szyjki wiec zdecydowali, ze jednak CC. Jutro prawdopodobnie do domu a czuje sie jakby mnie czołg przejechał, próbuje wstawać czesto ale tylko nasila sie to gorszymi bólami i zawrotami głowy... aleeee mam swoje szczescie koło siebie już. Kolejny Maks na forum, 4040g i 57cm [emoji5]
reklama
Veraska
Fanka BB :)
Gratulacje :-)Zazdroszcze szybkoego powrotu do formy, u mnie w piątek było cc, przygotowali mnie 3dni w szpitalu pod porod naturalny ale zadne.leki nie chcialy zadzialac na rozwarcie szyjki wiec zdecydowali, ze jednak CC. Jutro prawdopodobnie do domu a czuje sie jakby mnie czołg przejechał, próbuje wstawać czesto ale tylko nasila sie to gorszymi bólami i zawrotami głowy... aleeee mam swoje szczescie koło siebie już. Kolejny Maks na forum, 4040g i 57cm ☺
Ja mam nadzieje ze cos sie dowuem konkretnego.maluszek znowu cos od wczoraj ma niemiarowe tetno i wiecej ktg mam. mam nadxieje ze dzid zrobia usg .martwie sie czy lozysko wydolne albo czy nie okrecil sie pepowina , no i czy poziom wod sie utrzymal czy spadl
o chyba typ mojej mamyhej,
mnie od 5 tej tak kręgosłup boli, że chyba zwariuje zaraz Wczoraj znajomy rodziców przyniósł po swoim wnuku tyle ubranek, że rozmiaru 62 chyba nie będę musiała prać tylko co dziennie inne Dużo też 68 to akurat fajnie, bo mam mało.
Mama wczoraj się pytała czy ma z nami jechać w poniedziałek do szpitala i czy urlop ma brać na cały tydzień. Na poniedziałek i wtorek wmówiłam jej, że może być tylko jedna osoba. Potem zobaczymy, ogólnie ja sobie tam nie życzę nikogo. Jedną z przyczyn czemu chciałam rodzić 60 km od domu to to, żeby za przeproszeniem między nogami mi nie chodziła...
Dzień dobry
No to zaczynamy kolejny tydzień...
Hahahah po tramalu to się nie dziwię
Gratulacje! Konkretny chłopak
Kurcze, też bym się stresowała... dobrze że jesteś w szpitalu i sprawdzają...
No to faktycznie dość daleko uciekniesz
No to zaczynamy kolejny tydzień...
A ja spalam po tramalu jak tylko oko zamknelam[emoji23]
Hahahah po tramalu to się nie dziwię
Zazdroszcze szybkoego powrotu do formy, u mnie w piątek było cc, przygotowali mnie 3dni w szpitalu pod porod naturalny ale zadne.leki nie chcialy zadzialac na rozwarcie szyjki wiec zdecydowali, ze jednak CC. Jutro prawdopodobnie do domu a czuje sie jakby mnie czołg przejechał, próbuje wstawać czesto ale tylko nasila sie to gorszymi bólami i zawrotami głowy... aleeee mam swoje szczescie koło siebie już. Kolejny Maks na forum, 4040g i 57cm ☺
Gratulacje! Konkretny chłopak
Ja mam nadzieje ze cos sie dowuem konkretnego.maluszek znowu cos od wczoraj ma niemiarowe tetno i wiecej ktg mam. mam nadxieje ze dzid zrobia usg .martwie sie czy lozysko wydolne albo czy nie okrecil sie pepowina , no i czy poziom wod sie utrzymal czy spadl
Kurcze, też bym się stresowała... dobrze że jesteś w szpitalu i sprawdzają...
hej,
mnie od 5 tej tak kręgosłup boli, że chyba zwariuje zaraz Wczoraj znajomy rodziców przyniósł po swoim wnuku tyle ubranek, że rozmiaru 62 chyba nie będę musiała prać tylko co dziennie inne Dużo też 68 to akurat fajnie, bo mam mało.
Mama wczoraj się pytała czy ma z nami jechać w poniedziałek do szpitala i czy urlop ma brać na cały tydzień. Na poniedziałek i wtorek wmówiłam jej, że może być tylko jedna osoba. Potem zobaczymy, ogólnie ja sobie tam nie życzę nikogo. Jedną z przyczyn czemu chciałam rodzić 60 km od domu to to, żeby za przeproszeniem między nogami mi nie chodziła...
No to faktycznie dość daleko uciekniesz
U mnie od kilku dni co wieczór pojawiają się bóle brzucha i pleców, które w czasie spania zanikają i nic się nie dzieje. Chyba nie ma co liczyć na wcześniejszy poród, niestety...Witam się w kolejnym tygodniu, niestety żadnych oznak nadchodzącego porodu
Renfrii
Fanka BB :)
U mnie bóle brzucha pojawiają się tylko jak śpię a rano już cisza. Sprzątanie, trzymanie rąk w górze ani seks nawet nie pomagaU mnie od kilku dni co wieczór pojawiają się bóle brzucha i pleców, które w czasie spania zanikają i nic się nie dzieje. Chyba nie ma co liczyć na wcześniejszy poród, niestety...
reklama
Ja na sprzątanie nie mam za bardzo sił i ochoty, a do seksu nie umiem męża namówić Fizycznie to jeszcze dam radę w ciąży pochodzić, ale psychika mi wysiadła, wszystko mnie wnerwia, po wszystkich się wydzieram. Bez kija nie podchodzić, pms razy 100. Kazda najmniejsza rzecz wyprowadza mnie z równowagi.U mnie bóle brzucha pojawiają się tylko jak śpię a rano już cisza. Sprzątanie, trzymanie rąk w górze ani seks nawet nie pomaga
Podziel się: