reklama
Ja karmiłam tylko swoim, nawet jak Maksio był naświetlany przez żółtaczke odciągałam swojei dawałam w butelce. Poza tym synek nie chciał "ich" mleczkaHej dziewczyny, mam nurtujące mnie pytaniem, czy po porodzie pozwalałyście dokarmiać dziecko sztucznym mlekiem czy tylko na piersi było?
Renfrii
Fanka BB :)
A zostawiałaś jakąś informacje, że mają nie karmić? Bo ja właśnie nie wiem jak to działa a nie chciałabym, żeby mi karmili małegoJa karmiłam tylko swoim, nawet jak Maksio był naświetlany przez żółtaczke odciągałam swojei dawałam w butelce. Poza tym synek nie chciał "ich" mleczka
Powiedziałam że mają mu nie dawać i że będę swoje przynosićA zostawiałaś jakąś informacje, że mają nie karmić? Bo ja właśnie nie wiem jak to działa a nie chciałabym, żeby mi karmili małego
Lipcowa mamusia
No heyo mamuski no chciałam urodzić do rana starałam się ale młody był nade mną i wygrał nie wyszedł hehe [emoji6]. Do wypisu mam się zglosic dopiero na wywołanie w przyszłym tygodniu czwartek lub piątek [emoji53]
Karla88
Hej dziewczyny, mam nurtujące mnie pytaniem, czy po porodzie pozwalałyście dokarmiać dziecko sztucznym mlekiem czy tylko na piersi było?
Chodzi ci o szpital??
Jak dziecko spada z wagi sami dokarmiają dla bezpieczeństwa tak w naszym szpitalu było
Teraz tam gdzie idę trzeba wyrazić zgodę
Ja pozwalałam teraz chyba tez bym pozwoliła żeby z wagi nie spadał i żeby szybciej wyjść
niemamco
Dziewczyny, jade do szpitala. Wody mi odchodza, ale skurcze slabe narazie. zjadlam sniadanie i w drodze. Ale punktualne to moje dziecko
Powodzenia! Ja skurcze miałam po jakiś 2 godz po odejściu wód a potem bardzo szybko poszło.
zaczarowanaKicia
PowodzeniaDziewczyny, jade do szpitala. Wody mi odchodza, ale skurcze slabe narazie. zjadlam sniadanie i w drodze. Ale punktualne to moje dziecko
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Powodzenia [emoji16][emoji16] 3mamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji256]Dziewczyny, jade do szpitala. Wody mi odchodza, ale skurcze slabe narazie. zjadlam sniadanie i w drodze. Ale punktualne to moje dziecko
Podziel się: