reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Który będziesz miała tydzień jak będziesz na prenatalnych?
Około 12 tydzień
Ja kolejna wizytę mam dopiero 22.12. W listopadzie miałam w sumie 5 wizyt więc na razie mi starczy. Dodam tylko że prowadzę ciążę prywatnie i za każdą wizytę płacę [emoji52]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@olaaa7 ja też nie dałabym rady wytrzymać! Ja czytałam o domowych sposobach sikania do szklanki z sodą- żeby przewidzieć płeć :))) więc niektóre chciałyby wiedzieć już przy teście ciążowym, a są też takie cierpliwe jak Ty że mogą poczekać jeszcze te 7 miesięcy :D

Może niech lekarz powie tacie, a ty będziesz miała niespodziankę?
Ha wierzysz, że M wytrzyma i mi nawet nieświadomie nie wygada? :p Ja nie :-D

ja bym jednak wolała wiedzieć ;) nie wiem w sumie dlaczego bo rzeczy teraz neutralne można kupować no ale jednak ;)

No NIBY tak, ale z moejgo doświadczenia neutralne to są śpiochy ewentualnie- beżowe albo zielone... bo jak niebieskie to już 99% autka, jak różowe- to wiadomo że serduszka itp :) A np takie skarpeteczki malusie...?? albo zaraz się zaczną przeceny i nie bedziesz chciała wiedzieć czy kupować mini sukienkę czy mini- jeansy z dziurami? ;)

Ja mam prenatalne 5.01 to moze tez plec się pozna. Bede wtedy miala 12+1. A Ty?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Podobnie dokładnie nie wiem bo mam różnicę między OM i usg 4 dni

No NIBY tak, ale z moejgo doświadczenia neutralne to są śpiochy ewentualnie- beżowe albo zielone... bo jak niebieskie to już 99% autka, jak różowe- to wiadomo że serduszka itp :) A np takie skarpeteczki malusie...?? albo zaraz się zaczną przeceny i nie bedziesz chciała wiedzieć czy kupować mini sukienkę czy mini- jeansy z dziurami? ;)
Ja bym kupiła nawet mini jeansy dla dziewczynki :p
Najlepsze jest to, że od kilku dobrych miesięcy chodzi za mną imię Lilianna i nagle stwierdziłam, że to nie to :-D Boosze już się boję wyboru imienia bo nic mi się jakoś szczególnie nie podoba :p

Mnie juz dzisiaj w pepco jak po zeszyty dla mlodej bylam kusily takie sliczne rozowe spiochy...ale kurde. Poczekam jak poznam płeć :-) a wtedy w szal zakupów sie rzuce chociaz juz mam umowione ze moja swiadkowa na slub akurat teraz w czerwcu rodzila córkę, odlozy ciuszki dla mnie. Najwyzej jak wyjdzie synek to mi powybiera te w neutralnych barwach. Zawsze to jakas oszczędność jest :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
hahahaah też nie wierzę :D "Nic Ci kochanie nie powiem, ale lepiej nie kupujmy różowego łóżeczka :D"
Na pewno tak by było :D Czuję, że on by to nawet z premedytacją powiedział :-) :) Swoją drogą to nie wiem co on tak nagle się upiera, żeby wiedzieć, bo ma i córkę i syna do tego mówi, że jemu to obojętne byle było zdrowe.

Do góry