reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

W sensie??
W szpitalu chyba jedno szczepienie jest? Ja już nie pamietam ale raczej podejdę standardowo do tematu jak trzeba to zaszczepie

Jest szczepionka na WZW B- i tu są dwie, euvax i energix, szczepienie na gruźlicę, zbieg credego-ten od oczek.... mam we czwartek spotkanie z neonatologiem i chcę właśnie go podpytać...

reklama
Że dziecko pięknie się rusza, tetno swietne itp... wolałabym trochę skurczy ;)

Dziewczyny, nie chcę wkładać kija w mrowisko- jak to zawsze jest z tym tematem- ale czy wszystkie podajecie/ podałyście wszystkie szczepienia które robi się od razu po porodzie? Czy poddajecie się całej standardowej procedurze szpitalnej?
Ja tak. Zgadzam sie na szczepienia, podaz wit K i inne. Tylko, ze biore swoja szczepionke na wzwB, bo nie chce tej ktora podaja w szpitalu.

Jest szczepionka na WZW B- i tu są dwie, euvax i energix, szczepienie na gruźlicę, zbieg credego-ten od oczek.... mam we czwartek spotkanie z neonatologiem i chcę właśnie go podpytać...

Ja nie wiem nie znam się bardziej wglebialam temat po szpitalu z szczepionkami ale pogadaj i podziel się inf co ci doradził,

Dzięki i mówisz ze lepsza niż ta co w szpitalu podają??
Jest lepiej oczyszczona. A jak w poprzedniej ciazy lezalam na patologii ciaxy i zapytalam polozna o to to powiedziala, ze faktycznie odkad wszedl euwax do szpitali to jest wiecej przedluzajacych sie zoltaczek. Mloda szczepilam swoim engerixem i nie miala zoltaczki. Ale czy dzieki temu to tez nie wiem[emoji6]

Jest lepiej oczyszczona. A jak w poprzedniej ciazy lezalam na patologii ciaxy i zapytalam polozna o to to powiedziala, ze faktycznie odkad wszedl euwax do szpitali to jest wiecej przedluzajacych sie zoltaczek. Mloda szczepilam swoim engerixem i nie miala zoltaczki. Ale czy dzieki temu to tez nie wiem[emoji6]

Hmm moja tez nie miała żółtaczki wogole ale nie wiem czy dlatego ze 2 tyg po terminie i była już tak „dojrzała” [emoji23] ?? Zapytam jutro w szpitalu czy mogę mieć swoją ewentualnie

reklama
Do góry