reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

willou - dla mnie parte wygladaja tak - cisniesz cisniesz kuedy jest skurcz. kiedy mija to przerwa. z tym ze mnie ta przerwa bolala bo czesc dziecka tam juz jest wyparta i wszystko jest mega bolesnie napiete. parlam kleczac na lozku i z bolu gryzlam przescieradlo na zaglowku...
Gratuluję synka, zdrówka !:)

Ja na lezaco, typowy samolot, pamietam ze miedzy tymi partymi przez ta chwile bylo mi tak blogo bez skurczu że leb do tyłu i odplywalam :) ale wybiórczo to pamietam właśnie, wszystko jakos tak.szybko się potoczylo że część mi umknela z głowy. :)

reklama
Hej dziewczyny. Kurcze martwicie mnie z ta waga. Prawie wszystkie te szacunki USG zanizone strasznie... u mnie 25 czerwca wyszlo 3200, boje sie ze bedzie gigant... :(

Gratulacje dla mam i maluszkow ;)

Pobodka na siku, a dzis jeszcze rozwod mnie czeka...

Witajcie ja tez juz nie spie. Obudzil mnie mega skurcz w nocy ... Dzis jade na ktg ciekawe jak zapis. Dzis u nas ma byc 30 stopni ...

hej!
pewnie mnie tu juz nikt nie pamieta bo wieki sie nie udzielalam. jakos zbyt wiele rzeczy mnie przytlaczalo by pisac.
a dzis chcialam sie pochwalic, ze o 5.40 urodzilam Leona -4430g, 53cm.
porod sn na 3 dni przed terminem ( waga sugerowans na termin byla 3700)
Gratulacje!!! Ale duzy synus. Niech rosnie zdrowo!

reklama
Ja to mam nadzieje, że się mylą tylko w drugą stronę, mi lekarz tydzień temu oszacował wagę dziecka na 3750 a termin z OM mam dopiero na 22lipca, przecież to gigant by wyszedł :)

Gratuluję córeczki i szybkiego porodu :)
To ja wlasnie mam podobnie . Waga małej z wczoraj to 3800 a termin dopiero na 22

Do góry