reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Je coraz więcej, tzn tak mi się zdaje bo ssie ale ile zjada to ciężko powiedzieć, dziś waga wiadomo jak to w pierwszej dobie spadła jakoś do 2500g ale nawet nie chce mówić ile kup dziś przewinęłam :o a teraz leży ze mną na łóżku bo był karmiony i nie chce mi się go odkładać i w sumie dobrze mi się z nim leży :) ja się czuję psychicznie ok a fizycznie średnio, krocze boli jak cholera, siusianie boli jak cholera... Ale jeszcze trochę i myślę że będzie lepiej :) kocham to małe stworzonko nad życie :) pozdrawiamy Zobacz załącznik 871520
Śliczny jak z reklamy [emoji16] i jak ładnie mama uczesala

Śliczny jak z reklamy [emoji16] i jak ładnie mama uczesala
No wiadomo :D musi być przystojniak oddziału :D a ogólnie w ostatnim czasie jako jedyna miałam poród sn... więc byłam okazem.. Serio, było przy mnie 2 lekarzy, 3 położne, jakiś stażysta i ktoś tam jeszcze.. Masakra, wielkie widowisko..

No wiadomo :D musi być przystojniak oddziału :D a ogólnie w ostatnim czasie jako jedyna miałam poród sn... więc byłam okazem.. Serio, było przy mnie 2 lekarzy, 3 położne, jakiś stażysta i ktoś tam jeszcze.. Masakra, wielkie widowisko..
Każdy chciał zobaczyć ta wyjątkowa babeczke [emoji16][emoji16][emoji16] skoro sn to u nich taka rzadkość [emoji16][emoji16] ojj jest przystojniak oddziału nawet bez eleganckiej fryzurki [emoji16][emoji16]

Każdy chciał zobaczyć ta wyjątkowa babeczke [emoji16][emoji16][emoji16] skoro sn to u nich taka rzadkość [emoji16][emoji16] ojj jest przystojniak oddziału nawet bez eleganckiej fryzurki [emoji16][emoji16]
No wiadomo :D piękny bo ma po kim hahaha a tak serio chyba dla każdej mamy jej dziecko jest piękne :) dla mnie co by nie było Maks jest najpiękniejszy <3 wyczekane szczęście w bólach i mękach przyszedł na świat ale jest cudowny i grzeczny na prawdę, ale ewidentnie nie lubi mokrych chusteczek hehehe

Je coraz więcej, tzn tak mi się zdaje bo ssie ale ile zjada to ciężko powiedzieć, dziś waga wiadomo jak to w pierwszej dobie spadła jakoś do 2500g ale nawet nie chce mówić ile kup dziś przewinęłam :o a teraz leży ze mną na łóżku bo był karmiony i nie chce mi się go odkładać i w sumie dobrze mi się z nim leży :) ja się czuję psychicznie ok a fizycznie średnio, krocze boli jak cholera, siusianie boli jak cholera... Ale jeszcze trochę i myślę że będzie lepiej :) kocham to małe stworzonko nad życie :) pozdrawiamy Zobacz załącznik 871520
Słodki [emoji7] Gratulacje Marika [emoji5]! Obyś cie szybko do domku wrócili długo rodzilas ?

reklama

Gratuluję, śliczny i jakie ma włosy długie.
W końcu się doczekałaś

Do góry