Ja już w ogóleWcale
reklama
malina_11
Fanka BB :)
Na 17 [emoji5]Powodzenia! Na ktora masz?
Yulie
Zaangażowana w BB
Jak tam sie czujecie? Jak Maksiu?Ja już w ogóle
Jak tam sie czujecie? Jak Maksiu?
Je coraz więcej, tzn tak mi się zdaje bo ssie ale ile zjada to ciężko powiedzieć, dziś waga wiadomo jak to w pierwszej dobie spadła jakoś do 2500g ale nawet nie chce mówić ile kup dziś przewinęłam a teraz leży ze mną na łóżku bo był karmiony i nie chce mi się go odkładać i w sumie dobrze mi się z nim leży ja się czuję psychicznie ok a fizycznie średnio, krocze boli jak cholera, siusianie boli jak cholera... Ale jeszcze trochę i myślę że będzie lepiej kocham to małe stworzonko nad życie pozdrawiamy
Załączniki
zaczarowanaKicia
A zwrócili chociaż kaseAle sie wkurzylam, musze sie wyzalic. Zamowilam lozeczko dla malej z Link do: moKee - bringing minimalist & affordable nursery direct to you, czas oczekiwania byl pomiedzy 2-6 tyg, i jest juz w tym momemncie powyzej 6 tyg a ja dalej nie otrzymalam informacji zeby wogole wyslali lozeczko Mieli wyslac w tym tygodniu i dalej nic. Nozzz ile mozna czekac!!! I te ich durne tlumaczenie sie ze oni sama mala firma i maja duzo zamowien, ale co mnie to obchodzi !
Bede teraz musiala kupic cos innego bo nie mam zamiaru czekac az laskawie wysla produkt, kase to od razu wszyscy chca ale zeby pozniej wywiazac sie ze swoich obowiazkow to juz ciezko.
zaczarowanaKicia
Ależ on śliczny ja już chce swojego nikosie A został cały miesiąc nie wytrzymam chyba zacznę wykorzystywać Łukasza chociaż on wcale chętny nie jestJe coraz więcej, tzn tak mi się zdaje bo ssie ale ile zjada to ciężko powiedzieć, dziś waga wiadomo jak to w pierwszej dobie spadła jakoś do 2500g ale nawet nie chce mówić ile kup dziś przewinęłam a teraz leży ze mną na łóżku bo był karmiony i nie chce mi się go odkładać i w sumie dobrze mi się z nim leży ja się czuję psychicznie ok a fizycznie średnio, krocze boli jak cholera, siusianie boli jak cholera... Ale jeszcze trochę i myślę że będzie lepiej kocham to małe stworzonko nad życie pozdrawiamy Zobacz załącznik 871520
Nie dziwię się, że się wkurzasz....Ale sie wkurzylam, musze sie wyzalic. Zamowilam lozeczko dla malej z Link do: moKee - bringing minimalist & affordable nursery direct to you, czas oczekiwania byl pomiedzy 2-6 tyg, i jest juz w tym momemncie powyzej 6 tyg a ja dalej nie otrzymalam informacji zeby wogole wyslali lozeczko Mieli wyslac w tym tygodniu i dalej nic. Nozzz ile mozna czekac!!! I te ich durne tlumaczenie sie ze oni sama mala firma i maja duzo zamowien, ale co mnie to obchodzi !
Bede teraz musiala kupic cos innego bo nie mam zamiaru czekac az laskawie wysla produkt, kase to od razu wszyscy chca ale zeby pozniej wywiazac sie ze swoich obowiazkow to juz ciezko.
Może postrasz ich rzecznikiem praw konsumenta? Że poza dostarczeniem łóżeczka powinni pokryć koszt ewentualnych strat, które przez nich poniosłaś (czyli zakup czegoś tymczasowego)
Jeju jaki on jest słodki A na krocze rozpuść tantum rosa w butelce z dziubkiem i polewaj jak sikasz, zobaczysz niebo a ziemiaJe coraz więcej, tzn tak mi się zdaje bo ssie ale ile zjada to ciężko powiedzieć, dziś waga wiadomo jak to w pierwszej dobie spadła jakoś do 2500g ale nawet nie chce mówić ile kup dziś przewinęłam a teraz leży ze mną na łóżku bo był karmiony i nie chce mi się go odkładać i w sumie dobrze mi się z nim leży ja się czuję psychicznie ok a fizycznie średnio, krocze boli jak cholera, siusianie boli jak cholera... Ale jeszcze trochę i myślę że będzie lepiej kocham to małe stworzonko nad życie pozdrawiamy Zobacz załącznik 871520
Jak ślicznie śpi w kocyku [emoji7]Je coraz więcej, tzn tak mi się zdaje bo ssie ale ile zjada to ciężko powiedzieć, dziś waga wiadomo jak to w pierwszej dobie spadła jakoś do 2500g ale nawet nie chce mówić ile kup dziś przewinęłam a teraz leży ze mną na łóżku bo był karmiony i nie chce mi się go odkładać i w sumie dobrze mi się z nim leży ja się czuję psychicznie ok a fizycznie średnio, krocze boli jak cholera, siusianie boli jak cholera... Ale jeszcze trochę i myślę że będzie lepiej kocham to małe stworzonko nad życie pozdrawiamy Zobacz załącznik 871520
Nie dziwię się, że nie chcesz go odkładać
(kocyk twój czy szpitalny?)
reklama
Sprightly88
Je coraz więcej, tzn tak mi się zdaje bo ssie ale ile zjada to ciężko powiedzieć, dziś waga wiadomo jak to w pierwszej dobie spadła jakoś do 2500g ale nawet nie chce mówić ile kup dziś przewinęłam a teraz leży ze mną na łóżku bo był karmiony i nie chce mi się go odkładać i w sumie dobrze mi się z nim leży ja się czuję psychicznie ok a fizycznie średnio, krocze boli jak cholera, siusianie boli jak cholera... Ale jeszcze trochę i myślę że będzie lepiej kocham to małe stworzonko nad życie pozdrawiamy Zobacz załącznik 871520
Wspaniały Marika[emoji173]️ z całego serca gratuluje i życzę szybkiego powrotu do formy
Podziel się: