Mój w sowy w środkuJak ślicznie śpi w kocyku [emoji7]
Nie dziwię się, że nie chcesz go odkładać
(kocyk twój czy szpitalny?)
reklama
niemamco
Fanka BB :)
Je coraz więcej, tzn tak mi się zdaje bo ssie ale ile zjada to ciężko powiedzieć, dziś waga wiadomo jak to w pierwszej dobie spadła jakoś do 2500g ale nawet nie chce mówić ile kup dziś przewinęłam a teraz leży ze mną na łóżku bo był karmiony i nie chce mi się go odkładać i w sumie dobrze mi się z nim leży ja się czuję psychicznie ok a fizycznie średnio, krocze boli jak cholera, siusianie boli jak cholera... Ale jeszcze trochę i myślę że będzie lepiej kocham to małe stworzonko nad życie pozdrawiamy Zobacz załącznik 871520
Śliczny jest I jakie włoski ma!
Margana
Dokladnie! Tez tak robilam.Jeju jaki on jest słodki A na krocze rozpuść tantum rosa w butelce z dziubkiem i polewaj jak sikasz, zobaczysz niebo a ziemia
Wronka199
Cudo!! Przesliczny jest. Zazdroszcze tez juz bym chciala swojego tulicJe coraz więcej, tzn tak mi się zdaje bo ssie ale ile zjada to ciężko powiedzieć, dziś waga wiadomo jak to w pierwszej dobie spadła jakoś do 2500g ale nawet nie chce mówić ile kup dziś przewinęłam a teraz leży ze mną na łóżku bo był karmiony i nie chce mi się go odkładać i w sumie dobrze mi się z nim leży ja się czuję psychicznie ok a fizycznie średnio, krocze boli jak cholera, siusianie boli jak cholera... Ale jeszcze trochę i myślę że będzie lepiej kocham to małe stworzonko nad życie pozdrawiamy Zobacz załącznik 871520
niemamco
A zwrócili chociaż kase
Maja mi dziś dać znać kiedy wyślą lozeczko, w co szczerze wątpię. jutro bede tam pisać, ze rezygnuje z zamówienia i chce zwrot pieniędzy.
Moni17.06
Jaki on słodki aż sie napatrzeć nie mogęJe coraz więcej, tzn tak mi się zdaje bo ssie ale ile zjada to ciężko powiedzieć, dziś waga wiadomo jak to w pierwszej dobie spadła jakoś do 2500g ale nawet nie chce mówić ile kup dziś przewinęłam a teraz leży ze mną na łóżku bo był karmiony i nie chce mi się go odkładać i w sumie dobrze mi się z nim leży ja się czuję psychicznie ok a fizycznie średnio, krocze boli jak cholera, siusianie boli jak cholera... Ale jeszcze trochę i myślę że będzie lepiej kocham to małe stworzonko nad życie pozdrawiamy Zobacz załącznik 871520
mam taki sam kocyk i poduszke do komplettu
Cześć Dziewczyny
Jeeeju, jak ja zazdroszczę rozpakowanym już (dużo zdrówka dla maluszków!!). Ja dobijam właśnie do 36tygodnia i juz mi się brzuszek między kolanami miota. Pierwszy synuś siedział do 37t. Więc jest cicha nadzieja że z drugim będzie podobnie mam pytanie, od którego tygodnia macie Ktg?
Wizyte mam dopiero na 6 i dopiero mnie wyśle...
Ja idę jutro, po 36 tc mam co tydzień się zgłaszać
ja dziś czuję ze mam spuchnięte dziąsła ale namszczescie nie bolą tylko krew przy myciu sie pojawia
U mnie tez dziąsła krwawią przy myciu...
Wronka199
Ha tez tak mam od kilku mcy... Rozne pasty stosowalam i nic to nie dajeU mnie tez dziąsła krwawią przy myciu...
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Gratulacje [emoji16][emoji16]Hallo,
Moja córcia urodzona wczoraj dostała 10pkt, 3010g, 52cm.
Gratulacje dla wszystkich rozpakowanych
Podziel się: