reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Je coraz więcej, tzn tak mi się zdaje bo ssie ale ile zjada to ciężko powiedzieć, dziś waga wiadomo jak to w pierwszej dobie spadła jakoś do 2500g ale nawet nie chce mówić ile kup dziś przewinęłam :o a teraz leży ze mną na łóżku bo był karmiony i nie chce mi się go odkładać i w sumie dobrze mi się z nim leży :) ja się czuję psychicznie ok a fizycznie średnio, krocze boli jak cholera, siusianie boli jak cholera... Ale jeszcze trochę i myślę że będzie lepiej :) kocham to małe stworzonko nad życie :) pozdrawiamy Zobacz załącznik 871520

Śliczny jest:) I jakie włoski ma!

Je coraz więcej, tzn tak mi się zdaje bo ssie ale ile zjada to ciężko powiedzieć, dziś waga wiadomo jak to w pierwszej dobie spadła jakoś do 2500g ale nawet nie chce mówić ile kup dziś przewinęłam :o a teraz leży ze mną na łóżku bo był karmiony i nie chce mi się go odkładać i w sumie dobrze mi się z nim leży :) ja się czuję psychicznie ok a fizycznie średnio, krocze boli jak cholera, siusianie boli jak cholera... Ale jeszcze trochę i myślę że będzie lepiej :) kocham to małe stworzonko nad życie :) pozdrawiamy Zobacz załącznik 871520
Cudo!! Przesliczny jest. Zazdroszcze tez juz bym chciala swojego tulic

Jaki on słodki aż sie napatrzeć nie mogę :)
mam taki sam kocyk i poduszke do komplettu :D

Cześć Dziewczyny :)
Jeeeju, jak ja zazdroszczę rozpakowanym już (dużo zdrówka dla maluszków!!). Ja dobijam właśnie do 36tygodnia i juz mi się brzuszek między kolanami miota. Pierwszy synuś siedział do 37t. Więc jest cicha nadzieja że z drugim będzie podobnie ;) mam pytanie, od którego tygodnia macie Ktg?
Wizyte mam dopiero na 6 i dopiero mnie wyśle...

Ja idę jutro, po 36 tc mam co tydzień się zgłaszać

reklama
Do góry