reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja tam nie mam specjalnej traumy po nacieciu krocza, więc jest mi to wszystko jedno. Syn miał dużą głowę więc i tak by się bez tego nie obeszło, bo nawet po nacieciu jeszcze pękło. Mam nadzieję, że dziewczynka będzie mieć mniejsza głowę. Przede wszystkim dziś na wizycie dowiem się czy się łaskawie obróciła.
Trzymam kciuki za obrot!

reklama
reklama
Ja miałam masaż szyjki nigdy więcej się moe zgodzę ma to
Nie pomogło bol nie ludzki płakałam aż najgorsze doświadczenie przed porodowe a próg bólu mam wysoki bo urodziłam bez żadnego znieczulenia a masaż mnie pokonał

Hehe Ja nie o tym ;) masaż szyjki tez miałam tydzień temu po zdjęciu pessara żeby przyspieszyć akcje (tylko wtedy była wersja ze mam rodzic od razu bo przepływy złe) potwierdzam bolało jak cholera i potem dwa dni nie mogłam chodzić :)
Ja pytam o taki masaż krocza co to olejkiem migdałowym można samemu - mówili na szkole rodzenia ale jeszcze się nie zdecydowałam bo nie wiem czy to jest sens

Do góry