reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Zachęcam go pokazałam łóżeczko huśtawke elektryczna żeby sobie wyszedł a on kurka wodna no nic a nic [emoji6][emoji23]

Hahahahah zastanawia mnie która strona mu pokazywałas [emoji23]

Dziewczyny wrzuciłam na zakupowy ubranka z HM które kupiłam na początku ciąży, dla dziewczynki [emoji16]

Kurcze, dziewczyny, sama nie wiem. Boli mnie jak na okres. Ale nie jestem w stanie tego liczyc, bo za szybko przyzwyczajam sie do bolu i o nim zwyczajnie zapominam. To chyba jeszcze nie to, prawda? :D
Nie chce urodzic w domu... :D
Jak będzie Cie bolalo meeega mocno to to, o tym bolu nie idzie zapomniec☺

Zachęcam go pokazałam łóżeczko huśtawke elektryczna żeby sobie wyszedł a on kurka wodna no nic a nic [emoji6][emoji23]
Gorzej jak Ci się trafił wybredny egzemplarz i stwierdził że mu się nie podoba :D

Ma od wtorku działamy :D już nie mogę się doczekać :D celibat tylko coś koło miesiąca a czuje się jakby trwał od niewiadomo kiedy :p

Gorzej jak Ci się trafił wybredny egzemplarz i stwierdził że mu się nie podoba :D

Ma od wtorku działamy :D już nie mogę się doczekać :D celibat tylko coś koło miesiąca a czuje się jakby trwał od niewiadomo kiedy :p
Kurcze jak czytam o Waszych potrzebach to zastanawiam się co ze mną jest nie tak. Mam libido od początku ciąży na poziomie teraz już chyba minus 100 tysięcy... W 1 ciąży tak nie było.

reklama
Kurcze, dziewczyny, sama nie wiem. Boli mnie jak na okres. Ale nie jestem w stanie tego liczyc, bo za szybko przyzwyczajam sie do bolu i o nim zwyczajnie zapominam. To chyba jeszcze nie to, prawda? :D
Nie chce urodzic w domu... :D
Ciezko powiedziec. U mnie porod zaczal sie jednym ciaglym bolem brzucha i krzyza. Dopiero gdzies po 3 godzinach pojawily sie takie wyrazne skurcze.

Do góry