SłodkoMożliwe że dzisiaj ja dostanę. Antybiotyk ma ale może już odstawia.
Wrzucam wam fotkę z kangurowania [emoji8] Zobacz załącznik 869450
reklama
Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Oby chodź bywają trudne przypadki [emoji6] trzymam kciuki za was oby szybko i lekko poszło [emoji7]. Ja tez chce tak jak wy niech i u nas działają ale niech samo pójdzie juuuz [emoji4][emoji7][emoji7][emoji7]Mam nadzieję że chociaż podziała jeśli już...
Lipcowa mamusia
Zachęcam go pokazałam łóżeczko huśtawke elektryczna żeby sobie wyszedł a on kurka wodna no nic a nic [emoji6][emoji23]
Zachęcam go pokazałam łóżeczko huśtawke elektryczna żeby sobie wyszedł a on kurka wodna no nic a nic [emoji6][emoji23]
Hahahahah zastanawia mnie która strona mu pokazywałas [emoji23]
Dziewczyny wrzuciłam na zakupowy ubranka z HM które kupiłam na początku ciąży, dla dziewczynki [emoji16]
kinga30
Jak będzie Cie bolalo meeega mocno to to, o tym bolu nie idzie zapomniec☺Kurcze, dziewczyny, sama nie wiem. Boli mnie jak na okres. Ale nie jestem w stanie tego liczyc, bo za szybko przyzwyczajam sie do bolu i o nim zwyczajnie zapominam. To chyba jeszcze nie to, prawda?
Nie chce urodzic w domu...
kinga30
Ale pięknieMożliwe że dzisiaj ja dostanę. Antybiotyk ma ale może już odstawia.
Wrzucam wam fotkę z kangurowania [emoji8] Zobacz załącznik 869450
olaaa7
Gorzej jak Ci się trafił wybredny egzemplarz i stwierdził że mu się nie podobaZachęcam go pokazałam łóżeczko huśtawke elektryczna żeby sobie wyszedł a on kurka wodna no nic a nic [emoji6][emoji23]
Ma od wtorku działamy już nie mogę się doczekać celibat tylko coś koło miesiąca a czuje się jakby trwał od niewiadomo kiedy
Kurcze jak czytam o Waszych potrzebach to zastanawiam się co ze mną jest nie tak. Mam libido od początku ciąży na poziomie teraz już chyba minus 100 tysięcy... W 1 ciąży tak nie było.Gorzej jak Ci się trafił wybredny egzemplarz i stwierdził że mu się nie podoba
Ma od wtorku działamy już nie mogę się doczekać celibat tylko coś koło miesiąca a czuje się jakby trwał od niewiadomo kiedy
redavecad
Napisałam Ci wiadomość prywatnąHahahahah zastanawia mnie która strona mu pokazywałas [emoji23]
Dziewczyny wrzuciłam na zakupowy ubranka z HM które kupiłam na początku ciąży, dla dziewczynki [emoji16]
reklama
Margana
Ciezko powiedziec. U mnie porod zaczal sie jednym ciaglym bolem brzucha i krzyza. Dopiero gdzies po 3 godzinach pojawily sie takie wyrazne skurcze.Kurcze, dziewczyny, sama nie wiem. Boli mnie jak na okres. Ale nie jestem w stanie tego liczyc, bo za szybko przyzwyczajam sie do bolu i o nim zwyczajnie zapominam. To chyba jeszcze nie to, prawda?
Nie chce urodzic w domu...
Podziel się: