reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Gorzej jak Ci się trafił wybredny egzemplarz i stwierdził że mu się nie podoba :D

Ma od wtorku działamy :D już nie mogę się doczekać :D celibat tylko coś koło miesiąca a czuje się jakby trwał od niewiadomo kiedy :p
Olaaa7 no weź nie wróź mi tak hihi [emoji23] złapie za rączkę i na opka nie ma ze nie i koniec hehe[emoji7]

Dzis chyba ostatnie zakupy .odpuscilam rozek bo jest za gorąco nie chce przegrzać malucha.kupilam muslinową chuste ktora zawinac możns jak rożek ( nie bylo tylko wyborj koloros w smyku raczej dziewczece) i cienki bawelniany kocyk.cieplejszy minki wezme jak sie ochlodzi.

Załączniki

• 15295722378621112036971.jpg
    15295722378621112036971.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 139
Dzis chyba ostatnie zakupy .odpuscilam rozek bo jest za gorąco nie chce przegrzać malucha.kupilam muslinową chuste ktora zawinac możns jak rożek ( nie bylo tylko wyborj koloros w smyku raczej dziewczece) i cienki bawelniany kocyk.cieplejszy minki wezme jak sie ochlodzi.
No wlasnie tez się zastanawiam czy z tym rozkiem nie bedzie za cieplo...

reklama
No wlasnie tez się zastanawiam czy z tym rozkiem nie bedzie za cieplo...

Jak coś rozłożysz i będziesz używać jako matę :)

Ja mam jeszcze otulacze bambusowe, na wypadek gdyby nadal był skwar, to na pewno bardziej przewiewne...

Jadę do pracy- bo się poobrażają jak ich nie odwiedzę ;) a poza tym mają tam dobrą klimę :D

Do góry