reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć dziewczyny. Ja znowu walcze ze skurczami mialam wytrzymac do przyszlego tygodnia ale nie wiem jak to bedzie dzisiaj 36+1. Wyszlam, ze szpitala na 50 to wlasciwie nie powinnam sie dziwic, ze tak szybko z powrotem przybieraja na sile

reklama
Mamy chłopaka
Jola urodziła dziś o 22:00
Poród SN !!!!!!
Super!!! gratulacje! :) moze moj bedzie nastepny :D tez niby mam chlopaka (choc potwierdzone tylko na jednym USG...) i strasznie sie juz pcha na swiat, cala noc mialam skurcze, ale jeszcze nie bola bardzo, wiec nie licze.

Kurcze, dziewczyny, sama nie wiem. Boli mnie jak na okres. Ale nie jestem w stanie tego liczyc, bo za szybko przyzwyczajam sie do bolu i o nim zwyczajnie zapominam. To chyba jeszcze nie to, prawda? :D
Nie chce urodzic w domu... :D

Dzień dobry..!

Mam nadzieję że jakoś przetrwamy kolejny upalny dzień.. liczę na jutrzejsze ochłodzenie...

Witajcie mamusie w 38tc[emoji3]
Zycze milego dnia, udanych wizyt i szybkich porodow!

Dzis zakonczenie przedszkola. Mloda cos ma juz lekki katar[emoji53]

Mój też o dziwo obudził się z zatkanym nosem... udanego dnia! Potem możesz rodzić :D

Kurcze, dziewczyny, sama nie wiem. Boli mnie jak na okres. Ale nie jestem w stanie tego liczyc, bo za szybko przyzwyczajam sie do bolu i o nim zwyczajnie zapominam. To chyba jeszcze nie to, prawda? :D
Nie chce urodzic w domu... :D

No to może mas wysoki próg i jednak lepiej sprawdzić...? ;) Bo wiesz, wszystko możliwe ;)

reklama
Do góry