reklama
zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
Boże ale śliczna ja już chce swojego babla[emoji23]Możliwe że dzisiaj ja dostanę. Antybiotyk ma ale może już odstawia.
Wrzucam wam fotkę z kangurowania [emoji8] Zobacz załącznik 869450
Czyli rozumiem, że najpierw Marika miała leżeć, bo się szyjka rozwierała i skracała, i z tego powodu ją trzymają w szpitalu, a potem będą zakładać balonik, żeby szyjka się skróciła..? [emoji15]To balonik
Miałam Jola tez miała zakładają ci coś w kształt balonika z solą fizjologiczna i ci rozwiera i spłyca szyjkę
Agatka29
Dlatego że ma ciśnienie i nie mogą czekać ,gdyby nie miała ciśnienia pewnie czekali by żeby samo ruszyloCzyli rozumiem, że najpierw Marika miała leżeć, bo się szyjka rozwierała i skracała, i z tego powodu ją trzymają w szpitalu, a potem będą zakładać balonik, żeby szyjka się skróciła..? [emoji15]
Margana
Oj jak dobra klima to trzeba[emoji23] Tylko zebys sie nie rozchorowala[emoji6]Jak coś rozłożysz i będziesz używać jako matę
Ja mam jeszcze otulacze bambusowe, na wypadek gdyby nadal był skwar, to na pewno bardziej przewiewne...
Jadę do pracy- bo się poobrażają jak ich nie odwiedzę a poza tym mają tam dobrą klimę
Ja tez mam rozek, ale jak bedzie taka pogoda to tez wykozystam go w inny sposob. Tak jak piszesz - moze byc jako maya, a na jesien jako kocyk.
Margana
No tak bywa wlasnie[emoji6]Czyli rozumiem, że najpierw Marika miała leżeć, bo się szyjka rozwierała i skracała, i z tego powodu ją trzymają w szpitalu, a potem będą zakładać balonik, żeby szyjka się skróciła..? [emoji15]
Tzn u Mariki byc moze ruszyloby samo, ale pozniej. A ze musi urodzic wczesniej to wywoluja.
Sprightly88
A ja dostałam właśnie sterydy na płucka pierwsza dawkę i czekamy co dalej
Karla88
Czyli rozumiem, że najpierw Marika miała leżeć, bo się szyjka rozwierała i skracała, i z tego powodu ją trzymają w szpitalu, a potem będą zakładać balonik, żeby szyjka się skróciła..? [emoji15]
No bardzo często tak robią a potem zdziwienie ze w 42 tyg poród nie idzie ..
Jak organizm uśpiony
Tylko marika miała problem z ciśnieniem dlatego i ma już przygotowanie do porodu wiec balonik jak ściągną po 24 godz to powinno ruszyć
kinga30
Który masz tydzień?A ja dostałam właśnie sterydy na płucka pierwsza dawkę i czekamy co dalej
reklama
zaczarowanaKicia
Super wkoncu razemDzieeczyny dostalam Blanke na sale. W koncu mam ja przy sobie
Podziel się: