reklama
Margana
Fanka BB :)
Haha, dobre[emoji23]Najśmieszniejsze wspomnienia jak się rodziców nakrywalo na figlowaniu nigdy tego nie zapomne[emoji23][emoji23] albo jak za głośno byli to w ścianę pisaliśmy ja zawsze mówiłam ,, w tym pokoju jest już i tak ciasno następny dzieciak z wami spi" po takiej coasnocie człowiek zaczyna doceniać przestrzeń która posiada
SzczęśliwaCiężarna
A i na kanale u pati tv oglądałam kiedyś filmik o rozstepach i ona polecala lek gel solcoseryl i krem (który lekiem nie jest) i nazywa się noscar Jak wpiszesz w google pati tv rozstępy to znajdziesz filmikKochane, a macie jakieś sprawdzone sposoby na rozstępy?? To co mi się zrobiło na bokach i nogach to jedna wielka porażka [emoji58][emoji58][emoji58][emoji58]
Margana
Trzymam kciuki[emoji110][emoji110]Ja dziś wizyta o 16.30, trzymajcie kciuki bo stres jak zawsze... no i dziś 36+1 zobaczymy czy zdejmie pessar
Margana
Moj maz nie jest kibicem, a przy porodzie glowna role i tak odgrywa polozna. A lekarz zszyje w przerwie[emoji6][emoji460]️ dzisiaj mamy zakaz rodzenia bo lekarze beda zajeci a mezom i partnerom nue bedzie chcialo sie jechac
olaaa7
Mój nie jest patriotą więc naszym nie kibicuje ale co z tego jak akurat auta nie mamy bo rano musiałam odstawić do gazownika️ dzisiaj mamy zakaz rodzenia bo lekarze beda zajeci a mezom i partnerom nue bedzie chcialo sie jechac
ani_anita
Mają obowiązek poinformować, przynajmniej u mnie tak było, jechałam do nich, ale w sumie nic z tego nie wynikało, poza tym, że mogłam sobie poczytać protokół.ale jakie dodatkowe wyjaśnienia skoro nie wiem jaka decyzje wydali
Wiolka1980
Tak własnie stwierdził ☺Zrobił miejsce na rodzeństwo [emoji1]
Wiolka1980
Kolejny za rok konczy 18 ☺Oj i Ciebie to dopiero[emoji3]
reklama
malina_11
Dzięki wielkie, zbieram każde informacje i będę się ratować po porodzie [emoji23]A i na kanale u pati tv oglądałam kiedyś filmik o rozstepach i ona polecala lek gel solcoseryl i krem (który lekiem nie jest) i nazywa się noscar Jak wpiszesz w google pati tv rozstępy to znajdziesz filmik
Podziel się: