reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ojjjj.....to współczuję. Ja za tydzien w piątek będę miala 8+1 czyli w zasadzie rozpocznę 8 tydzien juz teraz w piątek [emoji33] ło matko ale zaćmienie umyslu mnie zlapalo. A dzisiaj na audiogram z młodą muszę jechac na drugi koniec Poznania na 15. Wymogi poradni psychologiczno pedagogicznej zwby m.in. audiogram zrobic. A potem mloda do tatusia na 3 godziny bo to środa to ja sobie do H&M wskocze moze jakies ciążowe spodnie dorwę bo juz w leginsach mi zimno.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ooo to koniecznie pochwal się zakupami bo mnie też to czeka :)

reklama
Ooo to koniecznie pochwal się zakupami bo mnie też to czeka :)
Jak cos dorwę to się pochwalę :-)

Jak tak sobie leżę to trzymam się za brzuch. Najpierw przy leżeniu byl calkiem plaski a twraz juz wyraźnie odstaje chociaz jeszcze niewiele. To takie cudowne uczucie. Ale dżinsy ciazowe no musze sobie zakupic bo w normalnych juz sie nie zapinam. Jednak sprawdza sie twierdzenie ze druga ciaza i brzuch szybciej sie pokazuje bo z mlodą w ciazy dopiero w 6 miesiacu mi zaczela byc ciąża widoczna.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ojjjj.....to współczuję. Ja za tydzien w piątek będę miala 8+1 czyli w zasadzie rozpocznę 8 tydzien juz teraz w piątek [emoji33] ło matko ale zaćmienie umyslu mnie zlapalo. A dzisiaj na audiogram z młodą muszę jechac na drugi koniec Poznania na 15. Wymogi poradni psychologiczno pedagogicznej zwby m.in. audiogram zrobic. A potem mloda do tatusia na 3 godziny bo to środa to ja sobie do H&M wskocze moze jakies ciążowe spodnie dorwę bo juz w leginsach mi zimno.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Czyli dziś zero z popołudniowej drzemki :)

Ja mam dziś 8+3 dni :) w piątek wizyta i stres zaczyna znów mnie dotykać choć w szpitalu mnie badali i było wszystko ok to i tak mimo wszystko stres jest Jeszcze w szpitalu kazali mi brać większą dawkę magnezu i przez to dostałam biegunki :/

Nie no jesli spodnie zakupię w h&m w starym browarze to nie bede musiala latac po calym miescie. To moze sie zdrzemne jak do domu wrócę zanim tatus mloda przywiezie. Bylebym chociaz jakies ciazowe jegginsy dorwala czy leginsy jakies ocieplane to bedzie gitara.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

No ja jak kiedyś zbiorę siłę w sobie to też musiałabym się wybrać na jakieś zakupy choć jakoś na sama myśl o zakupach to mi słabo ta ciąża na prawdę mnie zmienia hahaha

reklama
Do góry