reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A czemu miałabyś mu zaszkodzić?

Na sali obok dziewczyna urodziła maluszka 4430g 56cm [emoji16]
No to rzeczywiście "maluszek" :D
Mój gin twierdzi, że mała będzie raczej drobna, ale ja w wagę z USG nie wierzę. Mój syn ma dość krótkie nogi i ta kość udowa mu zawsze wagę na USG zaniżała. W 34+1 miał 1950 urodził się 3620. Córka miała teraz w 33+2 2200 więc strach się bać. Pozostaje mieć nadzieję, że nie ma takiej figury jak syn i nic jej wagi nie zaniża [emoji14]

No to rzeczywiście "maluszek" :D
Mój gin twierdzi, że mała będzie raczej drobna, ale ja w wagę z USG nie wierzę. Mój syn ma dość krótkie nogi i ta kość udowa mu zawsze wagę na USG zaniżała. W 34+1 miał 1950 urodził się 3620. Córka miała teraz w 33+2 2200 więc strach się bać. Pozostaje mieć nadzieję, że nie ma takiej figury jak syn i nic jej wagi nie zaniża [emoji14]
Moj gin twierdzi, ze dziewczynki maja dluzsza kosc udowa, wiec w tym nadzieja[emoji6]
Ja nadzieje powoli trace[emoji53]

Galadriela serdeczne gratulacje !!!!
jest idealna !!! powiedz jak z tym serduszkiem ? stabilnie ?
trzymam kciuki by wszystko bylo super....dosc stresu !!!!

reklama
Do góry