olaaa7
Fanka BB :)
Ale jest wszystko ok?Mała miała zaburzenia rytmu serca . Puls był 240
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jest wszystko ok?Mała miała zaburzenia rytmu serca . Puls był 240
to tak jak ja termin miedzy 20 a 25 lipca skad jestes ,synek czy coreczka?Hej , Dołączam dość późno, bo jestem już w 34 tyg, ale termin na koniec lipca i miło mi będzie mieć w tym okresie towarzystwo. Mieszkam sama z mężem dośc daleko od rodziny i troszke już świeruje sama
Witaj. Napisz coś o sobie, na kiedy termin, chłopczyk czy dziewczynka, skąd jesteś? Bo z opisu można się domyślić, że 1 dzieckoHej , Dołączam dość późno, bo jestem już w 34 tyg, ale termin na koniec lipca i miło mi będzie mieć w tym okresie towarzystwo. Mieszkam sama z mężem dośc daleko od rodziny i troszke już świeruje sama
Na pewno schody nie są wskazane....A w którym dokładnie tygodniu urodziłaś? Kruszynka taka [emoji173] Mój miał w 35+4 2900g
O seksie wiem. M się ucieszy że ma ode mnie wolne [emoji23] dźwigać nie będę na pewno. Mam nadzieję że chodzić można normalnie w końcu dziewczyny chodzą. Ale jeszcze zapytam.
Czyli dobrze że byłaś cały czas pod kontroląMała miała zaburzenia rytmu serca . Puls był 240
Witamy forum to umilacz czasuHej , Dołączam dość późno, bo jestem już w 34 tyg, ale termin na koniec lipca i miło mi będzie mieć w tym okresie towarzystwo. Mieszkam sama z mężem dośc daleko od rodziny i troszke już świeruje sama
Witaj. Gratuluje dzidziusia! Napisz cos wiecej o sobie i rozgosc sie u nas[emoji5]Hej , Dołączam dość późno, bo jestem już w 34 tyg, ale termin na koniec lipca i miło mi będzie mieć w tym okresie towarzystwo. Mieszkam sama z mężem dośc daleko od rodziny i troszke już świeruje sama
Obie ładne ja bym wybrała 2.za tydzień idziemy na wesele, a ja nie mam w czym i jestem załamana
podoba Wam się któraś?
Link do: SUKIENKA CIĄŻOWA I DO KARMIENIA SOFIA 40 L
Link do: SUKIENKA CIĄŻOWA I DO KARMIENIA ALICJA 40 L
Kurde schody to mam niestety. Postaram się mniej ich używać.Na pewno schody nie są wskazane....
A M pewnie zatęskni
Uzależnia mocno i momentami jest ważniejsze niż obiad[emoji23][emoji23][emoji23]Witamy forum to umilacz czasu