Śliczne słoneczko <3Blanka 2240 49cmZobacz załącznik 867254
reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Dzisiaj, za godzinę dzwonię żeby się umówić na wizytę ze ściąganiem. Mam być w skończonym 38 tyg więc mam zamiar umówić się na 26.06. to będzie 38+1.Ola a jak Ty zalozyli Ci już passar?
Gratulacje! Śliczna jest [emoji7]Blanka 2240 49cmZobacz załącznik 867254
Onaszczesliwa2018
Uważaj na siebie i mimo wszystko się oszczędzaj jeszcze do ściągnięciaDzisiaj, za godzinę dzwonię żeby się umówić na wizytę ze ściąganiem. Mam być w skończonym 38 tyg więc mam zamiar umówić się na 26.06. to będzie 38+1.
Gratulacje! Śliczna jest [emoji7]
Agatka29
Cudo gratulacje i zdrówka !!!Blanka 2240 49cmZobacz załącznik 867254
olaaa7
Dzięki kochana :* właśnie miałam pytać czy mogę normalnie funkcjonować? Głównie chodzi mi o jakiś wypad całodzienny z domu bo szczerze to mam dosyć siedzenia w 4 ścianach, myślisz że mogę?Uważaj na siebie i mimo wszystko się oszczędzaj jeszcze do ściągnięcia
@Galadriela gratulacje!!! Slicznosci!!
Onaszczesliwa2018
Kurde na pewno nic ciężkiego niedzwigaj i staraj się nieschylac za dużo, a czy możesz gdzieś iść to nie wiem może zapytaj lepiej lekarza bo dziewczyny z passarami w miarę mogą funkcjonować , ale nie wiem czy to zależy od stanu tej szyjki czy od czegoś innego lekarz pewnie będzie wiedział jak najlepiej ten tydzień wytrzymać bo ja już " coś tam "mogę porobić a jestem Bez passara ale też bez jakiś ekstremalnych wysiłków. Nie chce Ci źle doradzić bo każdy przypadek inwidualny na pewno sexu nie możnaDzięki kochana :* właśnie miałam pytać czy mogę normalnie funkcjonować? Głównie chodzi mi o jakiś wypad całodzienny z domu bo szczerze to mam dosyć siedzenia w 4 ścianach, myślisz że mogę?
olaaa7
A w którym dokładnie tygodniu urodziłaś? Kruszynka taka [emoji173] Mój miał w 35+4 2900gDzięki dziewczyny , mąż właśnie poszedł do niej
O seksie wiem. M się ucieszy że ma ode mnie wolne [emoji23] dźwigać nie będę na pewno. Mam nadzieję że chodzić można normalnie w końcu dziewczyny chodzą. Ale jeszcze zapytam.Kurde na pewno nic ciężkiego niedzwigaj i staraj się nieschylac za dużo, a czy możesz gdzieś iść to nie wiem może zapytaj lepiej lekarza bo dziewczyny z passarami w miarę mogą funkcjonować , ale nie wiem czy to zależy od stanu tej szyjki czy od czegoś innego lekarz pewnie będzie wiedział jak najlepiej ten tydzień wytrzymać bo ja już " coś tam "mogę porobić a jestem Bez passara ale też bez jakiś ekstremalnych wysiłków. Nie chce Ci źle doradzić bo każdy przypadek inwidualny na pewno sexu nie można
Agatka29
Dostałaś skurczy ? Bo cesarkę miałaś ?
reklama
Podziel się: