reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzięki kochana :* właśnie miałam pytać czy mogę normalnie funkcjonować? Głównie chodzi mi o jakiś wypad całodzienny z domu bo szczerze to mam dosyć siedzenia w 4 ścianach, myślisz że mogę?
Kurde na pewno nic ciężkiego niedzwigaj i staraj się nieschylac za dużo, a czy możesz gdzieś iść to nie wiem może zapytaj lepiej lekarza bo dziewczyny z passarami w miarę mogą funkcjonować , ale nie wiem czy to zależy od stanu tej szyjki czy od czegoś innego lekarz pewnie będzie wiedział jak najlepiej ten tydzień wytrzymać :) bo ja już " coś tam "mogę porobić a jestem Bez passara ale też bez jakiś ekstremalnych wysiłków. Nie chce Ci źle doradzić bo każdy przypadek inwidualny:) na pewno sexu nie można

Dzięki dziewczyny , mąż właśnie poszedł do niej
A w którym dokładnie tygodniu urodziłaś? Kruszynka taka [emoji173] Mój miał w 35+4 2900g

Kurde na pewno nic ciężkiego niedzwigaj i staraj się nieschylac za dużo, a czy możesz gdzieś iść to nie wiem może zapytaj lepiej lekarza bo dziewczyny z passarami w miarę mogą funkcjonować , ale nie wiem czy to zależy od stanu tej szyjki czy od czegoś innego lekarz pewnie będzie wiedział jak najlepiej ten tydzień wytrzymać :) bo ja już " coś tam "mogę porobić a jestem Bez passara ale też bez jakiś ekstremalnych wysiłków. Nie chce Ci źle doradzić bo każdy przypadek inwidualny:) na pewno sexu nie można
O seksie wiem. M się ucieszy że ma ode mnie wolne [emoji23] dźwigać nie będę na pewno. Mam nadzieję że chodzić można normalnie w końcu dziewczyny chodzą. Ale jeszcze zapytam.

reklama
Do góry