Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
No to nie ma się co dziwić że tak źle się czujeszNo i to jak, masakra[emoji20] A M nie mogl mnie zgarnac po drodze, bo auto na warsztat odstawil.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to nie ma się co dziwić że tak źle się czujeszNo i to jak, masakra[emoji20] A M nie mogl mnie zgarnac po drodze, bo auto na warsztat odstawil.
No i yak zle i tak niedobrze. Ale najwazniejsze, ze juz niedaleko[emoji6]No jak sie pochodzi to dopiero boli. Ja teraz leze prawie caly czas boje sie wstawac, teraz to juz mnie chyba od lezenia boli[emoji5]
Jakiej firmy polecasz i jaka jest cens ? Takiego minitoruMy tak
Chodzi o monitor oddechu? Ja uwazam za zbedny przy zdrowym donoszonym dziecku.co myślicie o sensorze oddechu wyskoczyła mi taka reklama i zaczęłam czytac
Sam meldunek to chwila. Tylko potem ta wymiana wszystkich dokumentow i zglaszanie wszedzie zmiany[emoji53]Co do dziecka to nie wiem, ale w ratuszu przemeldowalam się w 10minut więc warto iść o to zrobić chwila moment i z glowy
Nie trzeba wymieniac dokumentów a i nie ma wielu miejsc gdzie trzeba zgłosić no i nie trzeba się jakoś strasznie spieszyć jeśli na poprzednim adresie mieszka rodzina bo zawsZe można odebrać list ale pewnie trudniej jest gdy ktoś mieszka w dużym mieście bo ja mam wszystko pod nosem (max 30minut spacerkiem w jedna stronę) to codziennie mogę iść spacerkiem w jedno miejsce [emoji16]Sam meldunek to chwila. Tylko potem ta wymiana wszystkich dokumentow i zglaszanie wszedzie zmiany[emoji53]
Sam meldunek to chwila. Tylko potem ta wymiana wszystkich dokumentow i zglaszanie wszedzie zmiany[emoji53]
No ale dowod osobisty, prawo jazdy, dowod tejestracyjny. Nie trzeba tam zmieniac adresu?Nie trzeba wymieniac dokumentów a i nie ma wielu miejsc gdzie trzeba zgłosić no i nie trzeba się jakoś strasznie spieszyć jeśli na poprzednim adresie mieszka rodzina bo zawsZe można odebrać list ale pewnie trudniej jest gdy ktoś mieszka w dużym mieście bo ja mam wszystko pod nosem (max 30minut spacerkiem w jedna stronę) to codziennie mogę iść spacerkiem w jedno miejsce [emoji16]
No właśnie nie tak mi powiedziała kobitka w tamtym tygodniu gdy byłam się przemeldowacNo ale dowod osobisty, prawo jazdy, dowod tejestracyjny. Nie trzeba tam zmieniac adresu?