reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Co za wredna baba masakra. Niestety na NFZ tak się niektórzy zachowują :(
Ja byłam wczoraj na pierwszej wizycie i zgodnie z moimi oczekiwaniami widoczny jest póki co pęcherzyk, ciąża g USG 5t1d, wg OM 5t2d więc różnica prawie żadna :) Kolejna wizyta 14, wtedy już powinny być jakieś konkrety :) Dostałam zaświadczenie o ciąży i L4 do 14, teraz trzymajcie kciuki za moje jutrzejsze spotkanie z szefem i wycofanie wypowiedzenia :D
Super, gratuluje wizyty i trzymam kciuki za jutro!

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Wg usg termin na 4 lipca, ale lekarz mówi by się bardziej sugerować tym z OM. Normalnie nie wierzę, że widziałam dziecko z rączkami i nóżkami takimi malutkimi ;) I jeszcze się coś ruszało, to mimo, że to moja trzecia ciąża, dla mnie to było takie WOW! ;) Szyjke mam już krótszą, ma 25 mm, więc raczej znowu będę z pessarem chodzić. Następną wizytę mam 22 grudnia.
Wow, super dzidzia! Gratulacje!

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Właśnie widziałam, masakra, mam nadzieję, że żadnej z nas to nie spotka.

Też niesledzilam ich wątku , ale jak przeczytałam tutaj ta wiadomość to weszłam i normalnie aż mi łzy napłynęly do oczu odrazu wróciły moje wspomnienia z najgorszego doświadczenia jakie może spotkać kobiete stracić dziecko :( oby żadnej z nas to nie spotkalo nigdy :(

reklama
Też niesledzilam ich wątku , ale jak przeczytałam tutaj ta wiadomość to weszłam i normalnie aż mi łzy napłynęly do oczu odrazu wróciły moje wspomnienia z najgorszego doświadczenia jakie może spotkać kobiete stracić dziecko :( oby żadnej z nas to nie spotkalo nigdy :(
Oby, nigdzie nie ma takiego pecha jak u czerwcówek :-( przesledzilam wiekszosc wątków i tam sporadycznie się poronienia pojawialy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry