SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ooo to i ja muszę wejść zobaczyć na pocztę [emoji16] chyba, że trzeba mieć już 35t0d to jeszcze do środy poczekamTak dostałam coraz bardziej mi się Rossmann podoba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo to i ja muszę wejść zobaczyć na pocztę [emoji16] chyba, że trzeba mieć już 35t0d to jeszcze do środy poczekamTak dostałam coraz bardziej mi się Rossmann podoba
Ja dostałam w 34t0dniuA ten mail o pieluchach przychodzi jak się rozpoczyna 34tc czy kończy? Bo w pon będę mieć 33+1 czyli 34 to wtedy dostanę maila? Czy za tydzień?
Tak na rozstepyA to olejek na rozstępy? Bo taki już dostałam jakiś czas temu za grosz.
Powiem CI ze watpie ze sie ich pozbede
Ja mam 33 i 2dni i dzis dostalamA ten mail o pieluchach przychodzi jak się rozpoczyna 34tc czy kończy? Bo w pon będę mieć 33+1 czyli 34 to wtedy dostanę maila? Czy za tydzień?
Mamuśki, właśnie miałam sprawdzane przepływy i ilość wód. Wody w normie, przepływy dobre i na razie nie widzą zagrożenia dla maluszka. Jeśli nic się nie zmieni, ciśnienie utrzyma się tak tak się utrzymuje, przepływy się nie pogorszą to najpóźniej w 38tyg będę miała indukowany poród jednak zostanę czerwcową mamą
Będziemy razem jeździć z maluchami już w czerwcuJa też po wizycie, przepływy ok jak w poniedziałek będą ok i cukry się utrzymają w normie to mogę pytać o wypis i wrócić mam w 38 tyg na cięcie. Co by Marika nie była samotna