reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No właśnie chyba do tego ją wykorzystam.

Dziewczyny ja w szpitalu bo szyjka spadła do 2,2 cm :( masakra mój pierwszy w życiu pobyt w szpitalu przynajmniej do poniedziałku :(

A mnie dziś wypuścili na 2 tygodnie, ale jutro idę na zaległą wizytę do swojego lekarza, bo na pewno nie wrócę za 2 tygodnie do tego szpitala już.
No i moja szyjka ma już tylko 1,5cm ale powiedzieli, że na tym etapie to już nie ma znaczenia, bo praktycznie można rodzić. Także czekam do poniedziałku, kończę wtedy 36 i zaczynam mycie okien, latanie po schodach itp. z nadzieją, że urodzę w ciągu 2 tygodni. Ale z drugiej strony naoglądałam się teraz w szpitalu lasek, co różne wygibasy trenowały, żeby urodzić i nic nie pomagało u niektórych.

Moja ma 1,3... Damy radę a ja do tego mam nadciśnienie jeszcze też nie wiadomo nagle skąd

U niektórych nadciśnienie pojawia się w ciąży, nie martw się, niedużo już zostało. Dasz radę.

A ja dzis wykonczona z kryzysem i chcialabym urodzic juz a jeszcze dzis rozmawialam z mama ktora tydz temu rodxila w szpitalu na borowskiej we wroclawiu i mowila ze dramat przepelnienie a leksrze strasza ze w lipcu gorzej bedzie .generalnie wroclawskie porodowki przepelnione .zaczynam panikowac ze mnie odesla z braku miejsc i jeszczeurodze w aucie zmezem i dwojka starszakow

Położne mi w szpitalu mówiły, że latem się najwięcej dzieci rodzi. Ja byłam teraz w wielkim szpitalu położniczym w Poznaniu i tam generalnie też pełno a mówili, że w lipcu na pewno będzie jeszcze więcej

O rany... @Darka83 trzymaj się dziewczyno...!!

Dzięki dziewczyny za rady... oczywiście nie ukrywam że robimy teraz ślub ekspresowy, tylko właśnie zastanawiałam się czy informować też tych, z którymi rozmawiam rzadziej, a za rok bym zaprosiła, czy po prostu poinformować ich przy okazji, po... ale postanowiłam że napiszę wspólną wiadomość żeby nikt nie czuł się potem pominięty :)

A mnie dziś wypuścili na 2 tygodnie, ale jutro idę na zaległą wizytę do swojego lekarza, bo na pewno nie wrócę za 2 tygodnie do tego szpitala już.
No i moja szyjka ma już tylko 1,5cm ale powiedzieli, że na tym etapie to już nie ma znaczenia, bo praktycznie można rodzić. Także czekam do poniedziałku, kończę wtedy 36 i zaczynam mycie okien, latanie po schodach itp. z nadzieją, że urodzę w ciągu 2 tygodni. Ale z drugiej strony naoglądałam się teraz w szpitalu lasek, co różne wygibasy trenowały, żeby urodzić i nic nie pomagało u niektórych.

U niektórych nadciśnienie pojawia się w ciąży, nie martw się, niedużo już zostało. Dasz radę.

Położne mi w szpitalu mówiły, że latem się najwięcej dzieci rodzi. Ja byłam teraz w wielkim szpitalu położniczym w Poznaniu i tam generalnie też pełno a mówili, że w lipcu na pewno będzie jeszcze więcej
To super, ze Cie wypuscili! Zawsze to jeszcze troche czasu w domu[emoji3]

reklama
O rany... @Darka83 trzymaj się dziewczyno...!!

Dzięki dziewczyny za rady... oczywiście nie ukrywam że robimy teraz ślub ekspresowy, tylko właśnie zastanawiałam się czy informować też tych, z którymi rozmawiam rzadziej, a za rok bym zaprosiła, czy po prostu poinformować ich przy okazji, po... ale postanowiłam że napiszę wspólną wiadomość żeby nikt nie czuł się potem pominięty :)
Mysle, ze tak bedzie najlepiej. Krotkie info o slubie dla wszystkich i ze impra za rok[emoji3]

Do góry