reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No właśnie chyba do tego ją wykorzystam.

Dziewczyny ja w szpitalu bo szyjka spadła do 2,2 cm :( masakra mój pierwszy w życiu pobyt w szpitalu przynajmniej do poniedziałku :(

A mnie dziś wypuścili na 2 tygodnie, ale jutro idę na zaległą wizytę do swojego lekarza, bo na pewno nie wrócę za 2 tygodnie do tego szpitala już.
No i moja szyjka ma już tylko 1,5cm ale powiedzieli, że na tym etapie to już nie ma znaczenia, bo praktycznie można rodzić. Także czekam do poniedziałku, kończę wtedy 36 i zaczynam mycie okien, latanie po schodach itp. z nadzieją, że urodzę w ciągu 2 tygodni. Ale z drugiej strony naoglądałam się teraz w szpitalu lasek, co różne wygibasy trenowały, żeby urodzić i nic nie pomagało u niektórych.

Moja ma 1,3... Damy radę a ja do tego mam nadciśnienie jeszcze też nie wiadomo nagle skąd

U niektórych nadciśnienie pojawia się w ciąży, nie martw się, niedużo już zostało. Dasz radę.

A ja dzis wykonczona z kryzysem i chcialabym urodzic juz a jeszcze dzis rozmawialam z mama ktora tydz temu rodxila w szpitalu na borowskiej we wroclawiu i mowila ze dramat przepelnienie a leksrze strasza ze w lipcu gorzej bedzie .generalnie wroclawskie porodowki przepelnione .zaczynam panikowac ze mnie odesla z braku miejsc i jeszczeurodze w aucie zmezem i dwojka starszakow

Położne mi w szpitalu mówiły, że latem się najwięcej dzieci rodzi. Ja byłam teraz w wielkim szpitalu położniczym w Poznaniu i tam generalnie też pełno a mówili, że w lipcu na pewno będzie jeszcze więcej

O rany... @Darka83 trzymaj się dziewczyno...!!

Dzięki dziewczyny za rady... oczywiście nie ukrywam że robimy teraz ślub ekspresowy, tylko właśnie zastanawiałam się czy informować też tych, z którymi rozmawiam rzadziej, a za rok bym zaprosiła, czy po prostu poinformować ich przy okazji, po... ale postanowiłam że napiszę wspólną wiadomość żeby nikt nie czuł się potem pominięty :)

A mnie dziś wypuścili na 2 tygodnie, ale jutro idę na zaległą wizytę do swojego lekarza, bo na pewno nie wrócę za 2 tygodnie do tego szpitala już.
No i moja szyjka ma już tylko 1,5cm ale powiedzieli, że na tym etapie to już nie ma znaczenia, bo praktycznie można rodzić. Także czekam do poniedziałku, kończę wtedy 36 i zaczynam mycie okien, latanie po schodach itp. z nadzieją, że urodzę w ciągu 2 tygodni. Ale z drugiej strony naoglądałam się teraz w szpitalu lasek, co różne wygibasy trenowały, żeby urodzić i nic nie pomagało u niektórych.

U niektórych nadciśnienie pojawia się w ciąży, nie martw się, niedużo już zostało. Dasz radę.

Położne mi w szpitalu mówiły, że latem się najwięcej dzieci rodzi. Ja byłam teraz w wielkim szpitalu położniczym w Poznaniu i tam generalnie też pełno a mówili, że w lipcu na pewno będzie jeszcze więcej
To super, ze Cie wypuscili! Zawsze to jeszcze troche czasu w domu[emoji3]

reklama
O rany... @Darka83 trzymaj się dziewczyno...!!

Dzięki dziewczyny za rady... oczywiście nie ukrywam że robimy teraz ślub ekspresowy, tylko właśnie zastanawiałam się czy informować też tych, z którymi rozmawiam rzadziej, a za rok bym zaprosiła, czy po prostu poinformować ich przy okazji, po... ale postanowiłam że napiszę wspólną wiadomość żeby nikt nie czuł się potem pominięty :)
Mysle, ze tak bedzie najlepiej. Krotkie info o slubie dla wszystkich i ze impra za rok[emoji3]

Do góry