arona
Fanka BB :)
w it po chinsku ryzem rzucaja no i confetti te wloskie ...no tym jak trafisz to siniaki murowaneEj no musi ktoś Was przeciez makaronem obrzucić!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w it po chinsku ryzem rzucaja no i confetti te wloskie ...no tym jak trafisz to siniaki murowaneEj no musi ktoś Was przeciez makaronem obrzucić!
w it po chinsku ryzem rzucaja no i confetti te wloskie ...no tym jak trafisz to siniaki murowane
My też planujemy za rok, może 1,5 zrobić taką huczną imprezę, bo Nasze wesele to był obiad tylko z najbliższą rodziną. A tak młodego się odda opiekunce i można się bawić do rana, nie to co teraz o 22 juz spac bo ciąża
Naprawdę. Nie kupowałam proszków ani płynów dzieciowych. Wystarczyło mi pranie w zwykłym ale sensitive ale w programie z dodatkowym płukaniem by jak najwięcej wypłukać. Dzieciom nic nie było, skóra gładka. Zresztą potem i nasze ciuchy zaczęłam w tym sensitive prac....jessuuuu człowiek wyjdzie na chwilę i już kolejna szyjka się skrócila...?? Ale to jak to ogarnęłaś? Zatrzymali Cię po wizycie...?
Serio...? Ja mam wrażenie, że w proszkach, mydłach i innych środkach jest tyle detergentów że jak mogę nie narażać delikatnej skóry na to, to wolę tego nie robić.
U Ciebie może teraz już z nerwów takie atrakcje co...? :/
Obawiam sie, ze moze byc trudno[emoji23] No ale Ty chba dasz rade!?[emoji23]
Dziewczyny Darka siedzi na sorze od paru godzin z córką, spadła że schodów ma poszyta głowę i złamaną rękę
Kurde, mi sie wydaje, ze lepiej powiedziec normalnie, ze slub tego dnia, a impreza za rok.Powiem Wam laski że chyba nam już lekko w tej końcówce odbija
Taka głupota może ALE nie mam pojęcia jak to rozwiązać: bierzemy ten ślub cywilny, potem obiad na 16 osób- my, moi rodzice i dziadek, siostra, świadkowie, 2 kuzynki M. z męzami, 2 dzieci- w każdym razie mega kameralnie. A jak się wszystko dobrze poukłada planujemy zrobić imprezę za rok, w rocznicę, dla wszystkich znajomych których chcielibyśmy widzieć. No i teraz powiedzcie mi, czy wypada powiedzieć ogólnie znajomym że ten ślub jest tego i tego dnia itp.- ale wtedy 20 minut, po temacie i my się zmyjemy na obiad. Nie wiem czy to nie będzie niekulturalnie? Czy gorzej nie powiedzieć?? Chyba muszę napisać do Joli Kwaśniewskiej
O kurde, wspolczuje[emoji20] Jeszcze tego jej brakowalo.Dziewczyny Darka siedzi na sorze od paru godzin z córką, spadła że schodów ma poszyta głowę i złamaną rękę
Nie mam pojęcia, oglądałam tylko kiedy była ostatni raz online i wychodzi że we wtorek o 6 rano a dziś już czwartek może już po cesarce ?O jeju ... ten czerwiec jakiś pechowy jest normalnie a wiesz co u nowaja??