reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Powiem Wam laski że chyba nam już lekko w tej końcówce odbija :-D:-D:-D

Taka głupota może ALE nie mam pojęcia jak to rozwiązać: bierzemy ten ślub cywilny, potem obiad na 16 osób- my, moi rodzice i dziadek, siostra, świadkowie, 2 kuzynki M. z męzami, 2 dzieci- w każdym razie mega kameralnie. A jak się wszystko dobrze poukłada planujemy zrobić imprezę za rok, w rocznicę, dla wszystkich znajomych których chcielibyśmy widzieć. No i teraz powiedzcie mi, czy wypada powiedzieć ogólnie znajomym że ten ślub jest tego i tego dnia itp.- ale wtedy 20 minut, po temacie i my się zmyjemy na obiad. Nie wiem czy to nie będzie niekulturalnie? Czy gorzej nie powiedzieć?? Chyba muszę napisać do Joli Kwaśniewskiej ;) :D

Powiem Wam laski że chyba nam już lekko w tej końcówce odbija :-D:-D:-D

Taka głupota może ALE nie mam pojęcia jak to rozwiązać: bierzemy ten ślub cywilny, potem obiad na 16 osób- my, moi rodzice i dziadek, siostra, świadkowie, 2 kuzynki M. z męzami, 2 dzieci- w każdym razie mega kameralnie. A jak się wszystko dobrze poukłada planujemy zrobić imprezę za rok, w rocznicę, dla wszystkich znajomych których chcielibyśmy widzieć. No i teraz powiedzcie mi, czy wypada powiedzieć ogólnie znajomym że ten ślub jest tego i tego dnia itp.- ale wtedy 20 minut, po temacie i my się zmyjemy na obiad. Nie wiem czy to nie będzie niekulturalnie? Czy gorzej nie powiedzieć?? Chyba muszę napisać do Joli Kwaśniewskiej ;) :D
Może właśnie wprost powiedzieć, że taki plan? Że świętować będziecie hucznie rocznicę, a na razie zapraszacie na ślub?

Tak tak znajomi to wiedzą- ale nie wiem czy wypada rzucić hasło: w sobotę, 16, pobieramy się tu i tu czy olać...? Albo poczekać aż ktoś zapyta...?
jak nie powiesz to komus moze byc przykro , zawiadomic mozna dodajac ,ze swietowanie w liczniejszym gronie przeniesione na za rok ...

Może napiszę takiego zbiorowego maila do znajomych...? Czy mailem głupio? No bo jak inaczej, obdzwaniać wszystkich?
meil czy wiadomosc na fb chyba ok... w tych kategoriach wiekowych, jakies starsze osoby moglby zle przyjac ciocie czy babcie ale mlodzi ?
tak wydaje mi sie bedzie milo i niezobowiazujaco ;)

meil czy wiadomosc na fb chyba ok... w tych kategoriach wiekowych, jakies starsze osoby moglby zle przyjac ciocie czy babcie ale mlodzi ?
tak wydaje mi sie bedzie milo i niezobowiazujaco ;)

Nie, nie, mówię teraz o swoich znajomych tylko. Może masz rację, napiszę na FB grupowo do wszystkich których zamierzam zaprosić za rok :)

reklama
Nie, nie, mówię teraz o swoich znajomych tylko. Może masz rację, napiszę na FB grupowo do wszystkich których zamierzam zaprosić za rok :)
My też planujemy za rok, może 1,5 zrobić taką huczną imprezę, bo Nasze wesele to był obiad tylko z najbliższą rodziną. A tak młodego się odda opiekunce i można się bawić do rana, nie to co teraz o 22 juz spac bo ciąża :D

Do góry