reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

...jessuuuu człowiek wyjdzie na chwilę i już kolejna szyjka się skrócila...?? :o Ale to jak to ogarnęłaś? Zatrzymali Cię po wizycie...?

Ja dla żadnego dziecka nigdy nie prałam w specjalnym dzieciowym proszku. Kupowałam jakiś zwykły tyle że sensitive. Normalne pranie z dodatkowym płukaniem, nic dzieciom nie było.

Serio...? Ja mam wrażenie, że w proszkach, mydłach i innych środkach jest tyle detergentów że jak mogę nie narażać delikatnej skóry na to, to wolę tego nie robić.

Moja ma 1,3... Damy radę a ja do tego mam nadciśnienie jeszcze też nie wiadomo nagle skąd

U Ciebie może teraz już z nerwów takie atrakcje co...? :/

reklama
Nie załamuj się, to już końcówka. Ja też się boję co mi powie we wtorek, bo ostatnio mówił, że szyjka trochę zmiękła i mam się więcej oszczędzać, a nie było okazji się oszczędzać, jeszcze do tego ten upadek... A ja dopiero mam 33tc [emoji85]
Mam nadzieję że będzie u Ciebie wszystko dobrze :)

...jessuuuu człowiek wyjdzie na chwilę i już kolejna szyjka się skrócila...?? :o Ale to jak to ogarnęłaś? Zatrzymali Cię po wizycie...?

Serio...? Ja mam wrażenie, że w proszkach, mydłach i innych środkach jest tyle detergentów że jak mogę nie narażać delikatnej skóry na to, to wolę tego nie robić.

U Ciebie może teraz już z nerwów takie atrakcje co...? :/
Ale że ja?
Poszłam na wizytę i mi podczas badania mówi że szyjka się skróciła. Że niby na pograniczu jest ale wypisał skierowanie do szpitala :/ kazal jechać od razu bo jego gabinet jest obok szpitala ale oczywiście nie pojechałam. Wpadlam jeszcze do domu spakować resztę rzeczy i dopiero przyjechaliśmy.

Ale że ja?
Poszłam na wizytę i mi podczas badania mówi że szyjka się skróciła. Że niby na pograniczu jest ale wypisał skierowanie do szpitala :/ kazal jechać od razu bo jego gabinet jest obok szpitala ale oczywiście nie pojechałam. Wpadlam jeszcze do domu spakować resztę rzeczy i dopiero przyjechaliśmy.

Tak, tak, właśnie pisałaś że zero skurczy, nic więc zastanawiałam się jak to wyszło...

reklama
Do góry